Sjukling

Tja bloggen!
Ja jag har varit sjuk nu det senaste, jobbat en hel del och haft sjuukt mycket i skolan. Det är inte alltid bästa kombon men men. Nu är det över! Har nu "jullov" som är obefintligt då jag måste plugga inför min statistik tenta i januari, suck... Simmade KM i söndags och det gick piss men inte så konstigt om man jobbat natt och är sjuk på det. Anyway så ska jag hoppa i vattnet idag! Hoppas på att iaf kunna simma igenom 2 timmar, vi får se. Ikväll ska jag jobba och även fredag, lördag. På söndag åker jag hem till Göteborg! :D Köpt alla mina julklappar och slått in dom så det känns skönt :)
 
Vi har fått våran tävlingskalendet inför våren och jag kommer få simma NUSS äldre i Borås!!! :D Så himla glad! Att få tävla med gamla fina simmarkompisar och umgås en hel helg känns underbart!
 
Tog nya modelbilder senast jag var i gbg!


KSS

Hejsvejs!
Jag har ju simmat för göteborg sim fram tills sommaren 2011 då jag flytta till Karlstad för att plugga. då bytte jag klubb och simmar numera för KSS och idag har jag upptäckt att man kan läsa om mig på hemsidan, fick typ svara på lite frågor men hade ingen aning om att det publicerats haha. Detta kan ni läsa här: http://www3.idrottonline.se/KarlstadsSS/Simning/Traningsgrupper/NUSSAldre/SolveigRamallo/
 

RSS 2.0