Fuck it

Jävla skit dag, orkar inte mer, godnatt!


Do it like a dude

Nu e jag hemma :D Har svettats och kört fullt ut under båda mina dans klasser och på pausen. Ska ju tävla på fredag så jag och min partner Meron öva på power moves, intro och vi bestämde kläder. KOMMER BLI TOPPEN! Hade MTV och dancehall idag, men ska ju givetvis tävla i dancehall ;) Lova ju att ni skulle få se ett dans klipp på mig och det ska ni få i detta inlägg. Men bloggen vill inte sammarbeta så kan inte lägga upp klippet av någon anledning :S Men jag länkar :) Jag står bak i början, men jag är tjejen till höger som gör dutty wine (snurrar omkring håret på golvet) efter att vi gått ur scenen och kommer in igen. Har mag tröja och jeans sen är det bara att följa mig för står längst fram till höger från mitten, andra personen ;)

http://www.youtube.com/watch?v=taC_nBl3RZI


Dancing time

Hej bloggen!

Nu är jag och dansar men tänke att jag skriver ändå. Just NU är jag färdig men ska börja snart igen. Jag var hos christine förut och skrev inledningen till vårt PA. Det gick super men jag gick efter ett tag, kände att det var dags att dansa vidare till dansen ;).

Idag har jag varit i skolan men hade bara en lektion då det var buffereftermiddag. Sedan satt jag kvar med min grupp i 4 timmar och skrev klar vår presenation.

Nu fortsätter dansen så måste gå!

XOXO


Homie

HAHAHA är hemma nu och såg precis att dans showen från i december finns på youtube så ni får se mig dansa dancehall imon ;) Men nu ska jag sova och ni med hoppas jag, puss!<3

Victoria ville bara säga hej!


I needed a break

Hej bloggen! Jag ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen ever men jag behövde en bloggfri helg :) Har så mycket att göra att jag går under typ haha. Men nu är jag tillbaka :) Jag har gjort massor under helgen, tävlat, myst och pluggat. Simtävlningen i lördags gick kanon :D Nu är det så himla mycket med projektarbetet och högskoleprovet så jag blir trött av tanken -.- Men iaf nu ska jag plugga och sen dansa, PUSS!<3 Jag har verkligen inte glömt bort er!<3


I would never forget about you!


Våffeldagen

Mina kära läsare, idag är det våffeldagen :D Förlåt att jag var så stressad förut men aah ;) Träningen idag är inställd så att vi kan vila för imon är det simtävlning i Kungsbacka och många tuffa sträckor ska simmas. Men strax kommer Christine och Rebecka och vi ska fira våffeldagen tillsammans så ska springa iväg till affären och köpa lite gott strax. Just nu förbereder jag lite innan de kommer och S&M spelas på högsta volym, drööööm! Uppdaterar senare, pusspuss!<3

Duktiga cheyer som är på riskettan just nu!<3


Pluggish

Nu har jag pecis fräschat upp mig, nu ska jag dra och plugga om det bli stadsbibliteket eller ett fik får vi se. Har mycket att göra idag så bloggen får lida tyvärr. Ikväll ska jag få besök undra vem som kommer ;) Vi hörs puss!


Modevisning

Nu sitter jag här med jättefint smink som make up artisten gjorde och känner mig fin helt enkelt :) Jag gick två rundor så det var lite stressigt, fick byta om jättesnabbt och det var två helt olika outfits. Men modevsningen gick jättebra och jag gjorde bra ifrån mig i de för små skorna med smal klack jag fick haha. Jag hade på mig kläder ifrån Butik Kubik och Reggie & Friends. Om det är något ni ser och tycker om, besök deras butiker! De har rimliga priser :) Tyvärr så glömde jag min kamera hemma men så fort jag fått bättre bilder så lägger jag upp dem. Men än så länge har jag bara halv taskiga bilder från min iphone.

Butik Kubik

Reggie & Friends


Reggie & friends

img_8265 (MMS)

Reggie & friends


Let's go

Har pluggat inför högskoleprovet sen senast jag uppdatera men nu drar jag vidare ;) Efter modevisningen ska jag träna så vi hörs senare ikväll, big love!


Dagens outfit

Hej bloggen! Usch jag e så stressad, vet inte varför egentligen. Men nu är jag hemma, här får ni dagens outfit :)

Blus - H&M i Freiburg (Tyskland)

Jeans - Only


Today's the day

Godmorgon bloggen! Idag är det dags, idag ska jag modellera, wiie :D Alltid lika kul. Imorse var jag hos sjukgymnasten, förhoppningsvis så var det sist torsdags morgonen då jag ska trappa ner till en gång i veckan och köra mer på egen hand. Skolan rullar på som vanligt och tja finns inte så mycket att säga om det. Men ni får ha en bra dag så hörs vi strax, kommer uppdatera med massa bilder från catwalken ;) Pussar!


Träningsnarkoman

Yeah, that's me ;) Simpasset idag var hemskt! Trodde jag skulle dö haha, ne men det var jätte jobbigt. Sen så hade jag en GRYM housen klass, asså man känner inte trötthet bara glädje. Dansar med ett leende hela klassen, det är inte förens jag sitter på vagnen hem jag känner att jag e lite trött. Anyway så ska jag plugga inför högskoleprovet nu, så wish me luck. Så SJUKT stressad över högskoleprovet och projektarbetet. Men det är fullt ut in i det sista, jag kan fixa det, eller jag SKA fixa det. Godnatt people, love yall!<3

HAHAHA as gammal bild, kolla vilka klenis armar!


D-vitamin

Ååh jag önska verkligen att det var varmare ute! Iaf så var det kladdkaka på fikan idag, MUMS! Sen så var det laxgratäng i skolan och det låter inte så gott men gud vad gott det var. Åt hur mycket som helst haha :) Nu ska jag dammsuga mitt rum och efter det ska jag träffa Hanna :) Sen bär det av till träningen så vi hörs senare helt enkelt, kyss o smek!


Old piiic


Morgon träning

Godmorgon bloggen! Imorse inlede jag dagen med ett härligt pass på gymet. Svettigt och gott ;) Iaf så är jag i skolan och jag älskar onsdags förmiddagar för vi fikar alltid med övnngsföretaget. Typ höjdpunkten på veckan haha :) Efter skolan ska jag träffa Hanna och det ska bli kul för vi har inte umgåtts sen typ längesen. Vi träffas ju alltid på vattenpolon men det är en helt annan grej att träffas och bara umgås. Efter der blir det simning och house, TTYL!<3


Hannisen<3


The shower is calling

Har precis ätit god peruansk mat (MUMS!) och ska nu hoppa in i duschen. MTVn idag var killer, asså tror jag svettades ut min själ, hype freestyle hela lektionen. Dancehallen idag var grym. Vi har en "gangster" koreografi blandat med sjukt mycket wines och attityd. I like it ;) Ska öva för nästa gång får vi placeringar och jag ska minsan få en bra placering aiiiht ;) Men vi hörs imon mina älskligar, pusspuss!<3

Dancehall in my heart!


Dagens outfit

Hej bloggen! Nu ska jag strax åka och dansa. Var ju på första provningen för min balklänning och den var jättefin! Men den är inte helt färdig än ;) Så ska dit om två veckor så vi får hoppas på att den nästan är färdig då :) Här kommer dagens outfit och facelook.

Linne - Lindex


TISDAG

Godmorgon bloggen! Just nu äter jag frulle och skriver mitt tal :) Hur mår ni? Jag mår så hiiiimla bra! Idag är det dags att prova min balklänning, JAAAAAAA ÄNTLIGEN! Minns ni att jag designa en egen och att en skräddare syr upp den? Jag ska få testa min dröm klänning om bara några timmar :D Närmare exakt vid tre. Anyway så är det tisdag idag och förmodligen kommer det en gästbloggare idag, inte helt säkert ;) Men ha en bra dag och stay tuned för man vet aldrig när klännigen kommer upp på bloggen ;) PUSS!


GLAD CHEY!


High on life

Nu är jag hyper efter massa dans, får ju sån energi! :D Måste skriva mitt svenska tal men ska nog göra det imon bitti då jag börjar 12.10 för min första lektion är inställd. GÖÖÖTT! Ne nu ska jag sova :) Godnatt och sov gott, kyss!

Fick bekäftat att jag ska modellera på torsdag för butik kubik och gå på en vintage catwalk, wiiie! :D


Viva la vida

Tja bloggen! :D Nu ska jag bege mig till dansen alldeles strax. Eftersom våran fösta lektion var inställd och vi helt missat det så gick jag, Christine och Rebecka till café vasa. Blev en enorm chokladboll och en nacho tallrik haha. Ska det va så ska det va ;) Här har ni lite bilder ifrån dagen, pussar!





Kärlek<3


Dagens outfit

Såhär såg jag ut i skolan idag, bytte kläder sen när jag kom hem haha men här har ni dagens outfit :)


Linne - Gina tricot

Jeans - Only


New start

Godmorgon bloggen! Ja nu är det en ny vecka IGEN. Känner hur allt drar ihop sig och jag måste verkligen plugga järnet nu. Imorse var jag hos sjukgymnasten som vanligt. Det är tänkt att jag ska börja träna mindre på sport rehab och mer på egen hand på gymet :) Skönt att kunna schema lägga det själv faktiskt, men ska ändå fortsätta gå dit en gång i veckan från och med nästa vecka. Idag så är det skola som vanligt och sen ska jag plugga hemma. Har även ett Ungdomsfullmäktige möte, har varit ordförande tidigare och de behöver min hjälp hehe :) Klart man ställer upp! Hoppas ni har en bra dag så hörs i snart, pussar och kramar!


Göteborg Stads Ungdomsfullmäktige ordförande trio 2009


I don't wanna work today

Nu chillaxar jag framför datorn och bara tar det lugnt :) Tänkte se på solsidan snart och springa och köpa lite godis. Ska bara slappa sista timmarna på helgen, lite små plugg kanske det blir också. Dansen idag gick bra trots min förkylning, uussscchhh vill bli frisk! Annars har jag inte gjort så mycket mer. Anyway got to go, kisses!<3


Na na na na come on

Jag har gått omkring och tänkt på två plagg som jag hitta på stan här om dagen. Jag behöver hjälp med att bestämma mig om jag ska slå till eller inte. Så kommentera gärna och skriv eran åsikt ;)

Magtröja - H&M (tänkte att den kan va najs till shorts på stranden till sommarn)


Jumpsuit - BikBok (tänkte att den kan va najs en dag på stan när man fått färg)


It's a grey day

Godmorgon bloggen! Idag är det träning med From the street och det ska bli najs :) Ska även se om jag hinner gyma någon gång under dagen, vilket jag hoppas. Det är synd om mig, tror jag börjar bli sjuk :( Anyway, have a nice day så hörs vi strax.

TTYL, Sunnyway<3


Najs dag med bästaste!

Hej bloggen! Har haft en väldigt bra dag idag :) Vi har haft massa skoj och vad kan jag mer säga än att det varit underbart? Bilder säger mer än ord eller vad säger ni ;)





<3


Nu drar vi till Christines vind ;)

img_8666 (MMS)

Nu drar vi till Christines vind ;)


Gårdagens inköp

Blev ett impuls inköp igår, här har ni den fina toppen som fick följa med mig hem. Vad tycks? Den kommer ifrån H&M och finns i flera färger, men jag tyckte denna var snyggast :)


Hej våren!

Har precis kommit hem ifrån gymet, blev 30 min kondition följt av styrka med fokus på mage och rumpa. Känns underbart att klockan knappt är ett och jag är färdig tränad :) Nu ska jag fixa mig och åka iväg till Sävedalen och massa mig upp för en djävulsk backe för att komma hem till Rebecka :D Sen efter det ska vi nog åka till Christine, men vi hörs snart igen puss!


FÖRLÅT!

Hej bloggen! Förlåt för den usla uppdateringen idag! Men jag har gjort så himla mycket, pluggat, träffat vänner, shopping, fotografering och träning. Först var det ett jättejobbigt simpass följt av vattenpolo match, gjorde flertal mål och det var blandade lag :D Vad jag har köpt får ni se imon ;) Här kommer lite bilder från dagens fotografering med From the street (Vi ska vara lite dystra och arga, TPL typ haha)





Några utav bilderna, kommer upp fler så småningom ;)

Nu ska jag sova, har ingen simträning imon men ska gyma tänkte jag :) Puss och godnatt!<3


Frulle

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag och käkar frulle ;) Idag så är jag ju ledig som alla fredagar, skööönt. Idag ska jag plugga, fotograferas med From the street och träna simning + vattenpolo. Lediga dagar blir aldrig lediga haha. Med det sagt så ska jag återgå till min frukost ;) Pusspuss!


Haha cp bild från någon simtävling för 300 år sen i Borås :P


Vattenpolo

Idag har jag varit på öppethus på Göteborgs Universitet. Känns helt sjukt att jag måste söka min utbildning nu, nu, nu. Men det var bra och lärorikt. Efter det så åkte jag hem och tog en lååång powernap hihi :D Sen så var det dags för träning, först 1,5 timmas simning och efter det 1 timmas vattenpolo match. Idag var det killarna mot tjejerna och tjejerna vann! :D Och jag gjorde ett utav de 3 målen! :D Wiiiie! Nu ska jag titta lite på tv och sen somna till högskole plugg ;) Godnatt alla sötisar, kyss!


Våren är här och knackar på vår dörr

Hej bloggen! Ja våren har anlänt, JIIIPPIIIE! :D Jag fryser inte ens i min skinnjacka, så jävla bra. Nu ska jag iväg och träna, vad jag gjort idag får ni höra lite senare. Slänger upp dagens outfit ;)

Tröja & klocka - Adidas

Tub topp - Gina Tricot

Jeans - Gina Tricot


GRATTIS!<3

Idag är ingen vanlig dag för idag är det HILDAS födelsedag! :D HURRA HURRA HURRA!<3 Ja somliga fyller 19 år medans andra än är fast vid 17 års åldern ;) Hoppas du får en toppen bra dag hjärtat! PUSSAR OCH KRAMAR TILL VÄRLDENS BÄSTA HILDA! Love you<3




<3


What's a man to do

Godmorgon bloggen! :D Idag har jag chill dag i skolan, har två lektioner och börjar halv elva. Men så var man hos sjukgymnasten på sin sovmorgon haha. Iaf så måste jag plugga inför högskoleprovet efter skolan fram tills träningen så det får jag inte glömma, är ju bara två veckor kvar :s Men nu ska jag inte tjöta så mycket, vi hörs snart pusspuss!<3


Lucky lucky me

Nu är jag hemma från dansen och har precis ätit. Haft sån himla tur idag då jag fick höra att svenska talet flyttas tills på tisdag nästa vecka! :D Iaf så har jag haft en jättebra dag :) Nu ska jag duscha och sen titta på tv. Vi hörs imon mina fina läsare<3

Agnes & Rebecka efter vi fikat på Café Goyo, som var jättebra och ligger väldigt nära vår skola :)

Christine, på väg hem till henne :)

På väg hem till Christine ;)


Titta vad solen lyser på oss, änglarna (a)


At Christines place

Hej bloggen! Nu är jag hemma hos Christine och vi ska skriva på vårt arbete i hennes nyrenoverade vind. Ska även äta halomiost som jag inte ätit förr så det ska bli spännande ;D Jag kommer hem runt nio-tio ikväll och då kommer jag lägga upp massa fina vårbilder från idag. Idag så var vi på café precis som igår haha. Japp vårkänslor i luften! Hoppas att man kan sitta på uteserveringen snart. Kyss och kram! ;*


Plugghästar!

Godmorgon godmorgon :D

Vilken lättnad! Nu är hemtentan inlämnad, var dock inte helt nöjd men men. Nu har jag bara 100 saker kvar haha ;) Idag ska jag gå i skolan som vanligt och efter det ska jag hem till Christine och skriva klart vårat internationell ekonomi arbete som ska in imon. Sen bär det av till klubblokalen då jag ska på en föreläsning om simning, sen blir det simträning följt av house. Måste skriva mitt svenska tal idag med för ska ha tal imon. Japp lots to do.


Gud vad jag önska att vi gick i ettan som på den här bilden. Chill och bäst var det!


Stress

Nu är jag hemma från dansen och har precis ätit. Ska börja skriva på min hemtenta med en gång så jag blir klar i tid. Ja jag vet det är nu man ska kolla på desperate housewives men icke om man går på Hvitfeldtska gymnasiet -.- Iaf så hade jag hålltimma idag så var på stan med mamma och så köpte vi en free bra :D Nu måste jag faktiskt skriva psykologi, pusspuss take care! <3

Sommar bild! Najs väder idag juuh :D


Bibbi

Tjeeena!

Nu är Solveig och dansar igen så jag uppdaterar en snabbis här. Så vad har då hänt idag... Inte mycket! Kom hem från skolan för en stund sedan och tänkte ta och skriva klart vår underbara psykologi hemtenta som ska vara inne senast 24.00 ikväll. Det mesta är klart nu så ska bara ändra några små saker.

Skolan är verkligen det ända man kan tänka på nu, är så jäkla mycket. En projekt rapport som ska in snart, ska hålla en redovisning i två timmar om ett par veckor, prov som ska göras och inlämningar som ska in... Jaa ett lov hade inte varit helt fel nu!! Men men snart är det student och äntligen börjar det bli härligt väder så det är ju alltid något att vara glad över.

Nu måste jag verkligen skriva klart psykologin så lilla ann-britt blir glad.

Puss


En gammal blid på mina brudar! Små tjejer!


Vänskap

Känner ni igen er att ibland träffar man inte en gammal vän på månader och när man väl ses så är det som om man sågs igår? Att tiden inte spelar någon roll, att allt som hänt bara försvinner för när det väl gäller så finns man där. Det kallar jag sann vänskap. Det spelar ingen roll om vi ses varje dag eller bara kan ses ibland, jag glömmer inte mina vänner. Just nu har jag en sån situation, och jag tänker inte se på när någon är ledsen över något. Jag tänker finnas där, alltid. Hoppas att ni läsare tänker likadant. Man måste ta hand om sina vänner oavsett vad som än händer, vänner är våra vingar när vi inte orkar flyga.

I'm right here for you to bright up your day!


Buenos dias

Hej bloggen! Nu kom tisdagen igen, seegt ellerhur. Japp det är tisdagar jag slutar fem och inte hinner hem mellan skolan och dansen. Men inga sorgsna minner för vi kommer ju att ha en gästbloggare senare idag :) Idag måste jag lämna in min hemtenta så jag kommer lägga fokus på den idag, mitt stora mål ;) Ha en bra dag nu allihop så hörs vi snart, pussen!


Där fett blir svett

Honey, I'm home! Nu ska jag ta mig en dusch, är svettig och äcklig. Sen ska jag sova för är väldigt trött så vi hörs imon, pusspuss sov gott alla mina fina läsare<3

DUUUSCHHHH!


Dancing on my own

Nu ska jag äta och dra iväg och dansa! :D Blev ingenting med att gå på stan eftersom vi fortfarande har besök :( Men vi hörs senare pusspuss!<3


Dagens outfit

Nu är jag hemma ifrån skolan och ska egentligen på stan med mamma men vi har fått oanmält besök så vet inte om det blir av, men väntar otåligt ;) Hoppas, hoppas! Har fortfarande jätteont i mina axlar så hoppas det försvinner snart. Här har ni dagens outfit :)

Tröja - Weekday

Jeans - H&M


New start

Hej bloggen! Återigen börjar vi på en ny vecka, nya utmanigar och erfarenheter. Själv var jag hos sjukgymnasten imorse och jag som redan har så ont i mina axlar :( Iaf så tror jag att jag ska gå på stan med mamma efter skolan så det ska bli kul. Vi ska kolla på free bra till balklänningen, provning nästa vecka ;) För övrigt har jag så mycket plugg att jag drunknar, gud vad jag längtar tills påsklovet då det mesta kommer vara gjort!


Just give me a break, vill bara chilla lite ju (a)


Samtal

Har iaf skrivit lite på min hemtenta.... usch får fortsätta imon. Har pratat med Astrid i telefon i över en timma och det var så välbehövt! Söndags deppiga var vi båda två, men vi har börjat på något nytt jag inte tänker avslöja i bloggen förens det är genomfört ;) Nu ska jag sova! Godnatt alla sötisar, love yall!<3

Astrid och jag på min 17-års middag!<3


Mums

Nu är jag hemma från from the street och ska strax äta middag och börja skriva min hemtenta i psykologi. Tänkte tipsa er ett gott recept, eller det ser iaf gott ut. Har inte hunnit prova det än men måste göra det i veckan. Så njut ;) Spara bilden för att kunna zooma in och läsa instruktionerna. Hittade receptet i en Julia tidning hemma hos Rebbe haha




Dagens outfit

Nu ska jag åka, så här ser jag ut idag. Både outfit och facelook ;)

Linne - Cubus

Jeans - Bershka


Sunnyday... eller inte

Godmorgon bloggen! Vakna för inte så längsen och har precis ätit en jättegod frukost. Nu ska jag göra i ordning mig för att åka och dansa med from the street :) Eller dansa och dansa, är jättetrött från igår och har jätteont i rygg och axlar.


Simtävling

Ja, som ni vet tävla jag i Lysekil idag. Först ut var 50 fr i lagkapp, hade 3e sträckan och simma riktigt bra, pers. Synd att jag inte hade första sträckan. Sen var det 50 fj, gick så där, var pers på tävling men simma bättre på träning på ett syra pass så det var lite synd att jag inte gjorde samma tid nu. 50 rygg var ganska bra, hade kunnat vara pers om jag inte missat målgången totalt (a) 3 tiondelar över pers. Sen var det 50 bröst och jag var så trött så det gick å skogen haha. 50 fr individuellt gick bra, 3 hundradelar över pers, med tanke på allt jag simmat innan var det riktigt bra. Efter det simma jag 100 me som gick åt skoooogen! Haha då orkade jag inte ens värma upp men det var pers med 1 sekund trots allt, har dock gjort bättre på träning. Sen var det medley lag och jag hade första sträckan, alltså 50 rygg, simma endast 1 tiondel sämre än vad gjorde individuellt, så det var riktigt bra med tanke på allt jag simmat inom loppet av tre timmar. Vanligt viss simmar man kanske 2 lopp på den tiden om ens det, så det var tufft om man säger så.


Final

Såg just på melodifetivalen och TACK OCH LOV så har svenska folket äntligen lärt sig att rösta! Eric Saade<3 Höll på honom och Danny, främst för att Rim dansa i Dannys numer ;) Anyway så är jag grymt glad! Wiiie nu längtar jag tills ESC, kommer bli spännande :D

Blev på party humör!


Lysekil

Nu är allt färdigt och jag ska åka alldeles strax. Hörde att det är bättre väder i Lysekil så jag hoppas att det håller sig tills när jag kommer hihi. Men iaf så är jag duktig idag och har mössa som våran tränare tjatar om hela tiden.


Lite varning på den bilden haha men skit samma bjuder på den ;)

Helt osminkad och har inte ens borstat håret haha


GODMORGON!

Tja bloggen! Jag gick upp kvart över nio idag för att inte riskera att sova för länge. Nu ska jag packa och göra matsäck innan det är dags att sätta sig i bilen och åka till Lysekil. Önska mig lycka till! Ska simma 7 lopp på en eftermiddag :O Helt sinnes, 2 lagkapper och 5 individuella starter. Ska simma 50 fjäril, 50 rygg, 50 bröst, 50 fritt och 100 medley, tur att det är korta sträckor. Simmar 50 fritt i frisimslaget och 50 rygg i medleylaget. TAAAGGA! :D

Jag närmast på bana tre i vit badmössa, sumsim region


TACK! <3

Som ni ser har jag ny design och header, och det är gör snyggt! Men jag är inte ett dugg teknisk av mig, men jag har en vän som är grym på detta och det är hon som hjälpt mig. Så TACKTACKTACK Jennifer!<3 Hon har en egen blogg som är grym med pågående tävlingar och grymt fin layout som ni bara måste se! Klicka på bilden nedanför för att gå in på min hjältes blogg!<3

www.falter.blogg.se

Tack älskling!<3


Livsnjutare

Nu är jag hemma från träningen och har precis ätit mat följt av choklad ;) Jag är en sann livsnjutare! Nu ska jag chilla och försöka somna tidigt så jag inte är seg imorgon. Insimet börjar halv två så behöver inte åka förens tolv. Tänkte se en film nu så vi hörs imon. Uppdateringen kommer inte vara en bästa men mobilblogg blir det allt :) PUSS och sov gott!


Insim i Alligsås för typ 4 år sen hihi, här var man inte stor ;)


Fortsätt simma, fortsätt simma

Hallå bloggen! Nu sitter jag i Rebbes säng och ska alldeles strax åka och simma. Sista träningen innan tävlingen imon så är lite nervös och hoppas att det går bra hihi. Asså vilket väder vi har, först är det snöstorm och sen är det sol... CP! Kan inte bara sommaren komma nu tack. Vi hörs senare blir ingen polo idag eftersom jag har tävling imon och jag måste spara mina krafter. Pusselipuss!


Right now,


Dagens outfit

Nu drar jag och Rebbe ut i snön! Här har ni dagens outfit:


Så ser den ut bakifrån


Friday

Hej bloggen! Har ni hört vad som hänt i Japan? :O Så jävla hemskt! Först jordbävning med skalan 8,9 följt av en tsunami som har tagit sig över Asiens kust. Usch!

Idag så ska jag träffa Rebbe bl.a, träna och ladda inför imorgon då jag ska simävla. Ska även försöka plugga lite. Det är så kul att Victoria ska följa med och kolla när jag tävlar imon :D Wiiie!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, talk to ya soon!<3


Mätthet på hög nivå

Hej bloggen! Idag körde jag vattenpolo efter simträningen för första gången på ett bra tag. Egentligen så brukar det var väldigt jobbig träning på torsdagar men det var det inte idag, men för mig känndes det jobbigt för jag var jättemätt haha. Rebecka vet allt hur man fyller en mage ;) Men nu har det släppt ;) Iaf så ska jag sova nu, eller strax. Här får ni lite bilder från dagen som varit tiptop!<3

Dagens outfit






<3


Galet värre


Behöver jag säga mer?
Vi har typ ätit HELA dagen, bokstavligen :P Nu ska jag iväg till träningen och träna bort lite ;)


At Rebeckas place

Nu sitter vi i Beckisens rum diggar till musiken och ska äta kladdkaka. Bättre kan det knappast bli! Efter att vi myst lite ska vi sätta igång med hemtentan. Idag har jag och Christine nästan blivit färdiga med ett arbete i internationell ekonomi så det känns skönt. Vädret är så äckligt idag att jag spyr men men. Har en BRA nyhet! Min balklänning är nästan färdig och ska på provning den 22 mars! :D Helt underbart! Nu måste jag bara köpa en free bra så att jag kan ha den på provningen så man verkligen ser hur den kommer sitta. Vi hörs senare pussen!




Sommar 2010


Helg wiihoo

Hej bloggen! Imorse var jag hos sjukgymnasten och träna upp mina axlar. Idag har jag bara en lektion och efter den ska jag åka hem till Rebecka för psykologi plugg, vi har nämligen en hemtenta som ska in nästa vecka och som ska kompletera provet. Så efter min lektion idag kan man säga att jag har helg vilket är underbart. Dancehall battlen som skulle vara imorgon har blivit flyttad till 1a april så nu vet ni det ;) Ha en tiptop dag så hörs vi snart pussisar!

Beckisen och jag


Opsi

Ja okej, idag bröt jag dieten hihi. När jag kom hem från allt tränande var jag så sugen på pasta så jag åt det med kyckling för jag var ju inte sugen på ris. Och min favorit sås är sweet chili så även om det inte passa åt jag det med (a) Så himla gott! Jag får komma på något annat sätt att gå ner i vikt för jag älskar mat för mycket hihi. Men jag kan glatt meddela att min design och header är klar, kommer förmodlingen upp imorgon så håll utkick ;) Här får ni en bild på mig och Anna efter housen idag, vi hörs imorgon pusspuss!<3


Dancing house!

img_7549 (MMS)

Dancing house!


Orken räcker inte till

Nu är jag hemma efter en trip på stan med Astrid och Christine. Skoldagen idag var faktiskt helt okej, det enda som svider är ju detta skit väder. Man blir ju så depp! Jag är riktigt trött idag med även om jag sovit ca 10 timmar inatt. Någon som har något tips för att bli piggare? Iaf så ska jag strax åka och träna simning och efter det dans. Lite opepp men man blir ju pepp när man väl är där ;)


Miercoles

Hej bloggen! Idag är ingen speciell dag vad jag vet och har jag inget särskillt i skolan för en gångs skull. Denna dagen ska jag ägna mig åt högskoleprovs plugg och mina vanliga aktiviteter så klart. Är lite nervös inför housen då jag fortfarande inte kan sätta stegen vi hade i läxa tills idag hihi(a). Men iaf idag är det äckligt väder och jag vill bara ha SOMMAR!! Försök att ha en bra dag trots att vädret trotsar oss, pussar.

Sommar och sol,det är det jag vill ha!


Hemma!

Finally home! Nu är jag hemma och har precis ätit grillad kyckling med massa sallad. Är gör trött så ska duscha och hoppa i säng. Jo, apropå det ångest fyllda psykologi provet kan jag gladligen meddela er att JAG FICK FULLPOTT! INTE ETT ENDA FEL! :D WOOOOHOOO! Japp så jag är lycklig :) Har faktiskt haft en helt okej dag om man säger så ;) Dieten går bra, idag har jag inte ätit några kalorier och kanske är därför som jag är så himla trött hela tiden, men på fredag ska jag äta vanligt för på lördag är det simtävling och behöver ladda batterierna. Men nu är ringer duschen, vi hörs imon sov göttans PUSS!<3

Dagens outfit


Bow Chicka Wow Wow

Hola mis amigos!


Solvieg är iväg och dansar som en galning nu så då tänkt jag ta och skriva lite här!
Idag har det varit en låååång och seg dag men oj så mycket som har hänt. Vill inte förstöra allt nu så Sunshine ska få berätta själv, men tösen är väldigt lycklig!!

Efter första lektionen idag hade vi en lång goo håltimma så vi satte oss på Le Pain Francais och skulle plugga psykologi men som vanligt sluta det med en mysig fika med mina goingar! Så vad finns det mer att berätta... jo jag jobbar för fullt med mitt körkort så hoppas jag kan ta det snart! Känner på mig att det kommer bli många roadtrips i sommar och speciellt när Solveig kommer hem!!

Förresten, blir man inte glad av vädret?! Hoppas ni tog vara på solen idag för imorgon och på torsdag ska det tydligen bli snö igen... Så nu längtar man ännu mer efter sommaren, gaaah dags att börja spara pengar så smäller det nästa år! Stora planer på g nu!

Nu är det middag, tror pizza står på menyn!
Ha det suuuper i snön!




Mjo nästa storbloggare eller...?!



Killing me softly

Hej bloggen! Idag är det tisdag vilket betyder en lång äcklig dag i skolan och dessutom har jag prov... Längtar tills dansen ikväll! Eftersom tisdagar är den dagen jag inte hinner hem mellan skolan och dansen kommer det komma en gästbloggare senare idag so stay tuned! Håll nu tummarna för mig så jag fixar provet, pussipuss!

Måste säga att jag önska att jag hann simma mer än vad jag gör, saknar friden under ytan.


Dancingqueen

Nu är jag hemma efter 3 timmars dans, känns gött i kroppen. Imon har jag ett psykologi prov som jag inte alls ser fram emot, asså verkligen inte alls. Iaf så har jag inte ätit någon form av kolhydrater idag utom lite crunchy som det tydligen var jättemycket socker i och som jag åt utan att veta om haha. Men annars går det bra med det ;) Sov gott alla söta läsare så hörs vi imon<3


Dagens outfit

Nu är jag hemma ifrån skolan och ska läsa lite psykologi strax. Nedanför ser ni hur jag ser ut idag, bjuder på både outfit och facelook ;)


Surprise

Jag ska testa något nytt, en gång i veckan kommer någon av min vänner gästblogga, de kommer skriva om prcis vad de vill. Detta kan vara bra för att få upp gnistan i bloggen och för att ni ska få in andra perspektiv på saker som jag kanske ser helt annorlunda. Under veckan kommer även en header och en ny design komma upp och vem jag får hjälp av få ni se när det är färdigt men kollar man hennes blogg så ser man att hon är grym! Men vem det är förblir en liten hemlis tills premiären ;)


Kan ju passa på att berätta att det här lilla busfröt sa Bibi igår och Bibi är ju Rebecka, nu vet ni det ;)


Måndagsbarn

Godmorgon bloggen! Idag börjar jag på GI-metoden. Det innebär att jag under 4 veckor inte ska äta kolhydrater eller socker. Har ju sagt att jag ska "försöka" äta bättre så himla länge nu och det funkar inte så får dra till med hård handskarna. Jag kommer ha undantags dagar då jag har två tävlingar denna vecka och då ska jag givetvis ladda med pasta ;) Milla som är en vän till mig har gått på GI i två veckor och tappat 4 kg så jag vill verkligen prova. Sen så har jag lovat mig själv att jag ska upp och gyma varje onsdags morgon innan skolan. Hoppas verkligen detta kommer fungera bra. Iaf så var jag hos sjukgymnasten imorse och nu är jag i skolan. Det kommer en till överraskning, eller aa två överraskningar längre fram under dagen, so stay tuned! <3

Jag ska bli fit!


Je suis desole

Förlåt för dagens usla uppdatering, imorgon blir det ändring! Iaf så sitter jag här nyduschad och ska hoppa i säng för är jätte trött. Nästa vecka sker det lite förändringar både personliga och bloggmässiga ;) Vad det blir får ni veta imon. Nu ska jag nana kudde, pusspuss!<3

From the street! (Jag i rosa sneackers;) )



Dessa kläder hade jag på mig idag, kände mig lite vårig även idag :)


Rebbes place

Hej bloggen! Nu sitter jag i Rebbes säng och pratar :) Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har haft fullt upp idag. Först var jag i kyrkan (ja jag vet old fashion) och sen hade jag jätte bråttom till dansen och efter dansen träffa jag Rebbe. Så nu vet ni varför jag varit så inaktiv ;) Idag har det varit en riktig vårdag, det var liksom skit varmt i min vinterjacka på dagen så imon ska jag våga mig på skinnjacka till skolan. Men vi hörs när jag kommer hem, pusspuss! Jag har inte glömt bort er ;)


Rebbe på Greklands strand i somras, vi har ingen aning hur man roterar bilder på Mac så ni får rotera skärmen ;)

It's a beautiful day!

Tjenixen!
Solveig (dancingqueen) har idag fullt upp med sin dans och bad mig uppdatera lite här, så jag ska göra ett försök.
Det är ännu en vacker dag i Göteborg idag, tyvärr har jag inte varit ute än utan har suttit vid mitt skrivbord med plugg ända sedan jag vakna (nästan). Men jag ska snart ta en liten paus och traska till gymmet och träna lite.

Ha det kalas!


Mys!

img_2286 (MMS)

Mys!


Full rulle

Nu ska vi åka till Astrid och mysa! Här har ni lite bilder från vår promenad till affären, ett riktigt äventyr ;)




Christine köpte tusenlappar i form av godis


In my kitchen making våfflor ;)


Halli Hallå gott folk!

ChaCha bloggen!

Här är solveigs alla bästaste bff's! Det är vi som förgyller Solveigs alla dagar, när det regna är det vi som tänder lampan! Idag så är det en alldeles speciell dag, Solveig har nämligen gjort utomordenliga våfflor dagen till ära! Nu gör vi en liten kärleksförklaring till solveig, för vi har sett att det ingår i ett gästblogginlägg.

Solveig, Solveig, Solveig.. Vart ska vi börja?
Det är en tjej på 17 vårar som hjärta utav guld och ett leende som sprider glädje! Hon är en tjej med mycket energi som man aldrig har tråkigt med! Men det bästa utav allt är att hon är så SÖT, OMTÄNKSAM och STÅR UT MED OSS!! Just nu diskar hon åt oss, TACK!!

Vi gillar dig massor!! Love is in the air!

Xoxo
Bebbi & Kikki


Bibbi & Kikki


Dagens outfit

Idag kände jag att det var lagom att ta fram min blus som jag köpte förra månaden. Här har ni dagens outfit och facelook :)


Cleaning

Hej bloggen! Kom precis hem från min simträning som gick åt helvete... Simma så fruktansvärt dåligt. Anyway så kommer Rebecka och Christine snart och vi ska promenixa, sen så ska vi åka hem till Astrid för en myskväll :) En bättre lördag kan jag inte tänka mig. Nu ska jag städa innan mina tjejor kommer. Asså jag är in love med vädret! Nu åker skinnjackan fram.

Våren är på ingång!


Need some sleep

Jag är helt utmattad efter dagens träning. Asså vilken överraskning, syra pass -.- Typ det jobbigaste man kan simma. Nu ska jag sova innan jag måste gå upp och träna IGEN. Vi hörs imon, pussar<3


Frågan är hur länge min kropp pallar denna hård träning...


work work work

Nu har jag pluggat och ätit, och japp där har ni min dag. Känns iaf som om jag är en bit på vägen med psykologin så det är ju bra. Har hört lite rykten om att det ska vara någon överraskning på träningen idag så vi får väl se vad det är ;) Hoppas det är lätt och rolig träning för jag är så sliten i kroppen. Om en timma så åker jag och tränar så vi hörs efter träningen, puss!

Oldie!


Debatt

Jag kolla precis på debatt på svt play som sändes igår där bland annat Kissie, Peter och Baby Senorita var med. Måste säga att jag gillade hur folk resonerade kring vad Kissie skriver om men var dock lite besviken på Baby S som var väldigt tyst under hela debatten. Ne ni måste se det själva, klicka på länken nedanför.

http://svtplay.se/v/2346711/debatt/del_7_av_18?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2346711/sb,p104688,1,f,-1

Ämnet börjas diskuteras vid ca 12 min fram tills 23. Så 11 minuter av underhålling ;)


Psykologi

Godmorgon bloggen! Nu har jag precis ätit frukost och funderar på om jag ska ta mig en sväng till gymet, vad tycker ni? Annars är det psykologi plugg som gäller idag och lite högskole plugg också. Ikväll ska jag träna simning och kanske vattenpolo, troligtvis spelar jag nog polo då jag inte gått på en enda träning sen typ janurai hihi. Imon hoppas jag att det är sol ute som det lovats för är så himla trött på att se de gråa molnen dag in och dag ut -.- Anyway, have a nice day!


High on life

Har haft en toppen dag idag! Asså jag har aldrig tråkigt med mina fina tjejer<3 Iaf så har vi varit ute på äventyr och pluggat och ätit massor och haft så himla kul. Träningen idag var extremt hård, asså trodde jag skulle dö, men det gjorde jag inte ;) Men jag simma på bra. Nu får ni en bild bomb för bilder säger mycket mer än ord ;)


Självklart begav vi oss till Willys och köpte massa godis, så himla kul för vi ville ju ha dessa kalasburkar så vi gick till förbutiken och fråga efter såna som det stod på skylten och han i kassa skratta så mycket och flörta med oss samtidigt, haha! Han trodde inte vi var seriösa xD




Jag och Rebecka spanar in Christines vind som håller på att bli en tredje våning


And we like it!


CHRISTINE ÄR BÄST PÅ ATT GÖRA GOD MAT!


Tuff brud i lyx förpackning

img_6067 (MMS)

Tuff brud i lyx förpackning


Dagens outfit

Detta har jag på mig idag, simpelt men niiice ;)




Fräsch

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag här nyduschad och ska strax åka till Christine för psykologi plugg för vi har prov nästa vecka. Idag sa jag nog inviga mina nya harem byxor :) Är även sugen på lite godis så det hoppas jag vi får tid att köpa hihi ;) Hur mår ni? Jag känner mig utvilad och pigg så är på topp humör :D Njut av dagen även om den e lite grå, pusspuss!

En bild ifrån ettan på mig och Christine :)


House<3

Simningen idag var inte så hård, huvudserien gick i arm så det var mest stryck för axlarna. Housen idag var underbar! Asså Shannon är BÄST! Gud vad glad jag är, känns som om jag fått ny energi och plötsligt var jag inte så trött längre. Han fråga mig vad jag heter idag, åååh :D Tänk om han lär sig mitt namn :D Nu ska jag kolla på TV och sen sova för även om jag är ledig imon så måste jag plugga massor. Godnatt mina trogna läsare, pussar<3


Såhääääär glad är jag just nu :D !!


Dagens outfit

Oj råka ta en powernap och vakna nu haha. Ska ta ett mellanmål nu och bege mig till träningen strax, är så trött så ser faktiskt inte fram emot det. Så här ser jag ut idag:


Wednesday

Hej bloggen! Idag är det min sista skoldag den här veckan eftersom jag är ledig imon och på fredag :D Känns så skönt! Usch hade engelska redovisning imorse som inte gick bra alls :( Iaf så ser jag fram emot simningen ikväll eftersom jag inte simmat sen i lördags så, taaaggaa! Sen är det ju house efter som vanligt. Känner att det är dags att ta fram skinnjackan snart för det är ju faktiskt varmare ute, känns bra asså :D Njut av dagen, puss!

Ett steg närmare sommar! :D


Trötter

Nu är det läggdags som gäller, är så sjukt trött. Iaf så gick dansen helt okej, var lite trött så kunde ju gjort bättre ifrån mig om jag varit pigg... Anyway sov gott så hörs vi imon!<3

Knappt träffat min älskling idag :(


Dagens outfit, uppdaterar mer när jag komm...

img_2053 (MMS)

Dagens outfit, uppdaterar mer när jag kommer hem från dansen, puss!


New

Igår shoppa jag med Christine och Rebecka, vi var på stan i nästan fyra timmar :O Iaf så var min mamma på stan samtidigt och då hitta hon en väska som jag sagt att jag gillar så hon ringde mig så gick vi dit och baaaam så fick jag en väska till student balen ;) Känns så skönt att det enda som saknas är skorna nu. Men förutom väskan köpte jag en vår/sommar outfit och en liquid eyeliner.


Kan även göras till en kuvär väska, tror jag ska ha den som kuvär. (stavning?)

Bilden gör ingen rättvisa så ska ta på mig den så att ni får en ny bild, men iaf typ "magtröja". Fanns bara i 38 så den fick bli lite stor men det funkar ändå :)

Harem byxor


Eyeliner


Godmorgon

Tisdag morgon och tanken är att jag ska gyma innan skolan vilket jag tror att jag inte gjorde haha ^^ (tidsinställt inlägg). Iaf så går jag till fem idag och dansen börjar halv sex så jag hinner inte hem, lite segt faktiskt. Men det är helt klart värt :) Hoppas ni njuter av dagen och att vi faktiskt har någon plusgrad ;) Kommer upp ett inlägg med gårdagens inköp om en stund, puss!

Tror ni jag tog mig till gymet? Återstår att se ;)


RSS 2.0