Long time no see

Hej bloggen!
Ja nu var det ett tag sen jag skrev. Iaf så har jag inte simmat så mycket för jag har varit hemma i GBG och hämtat min iphone5 :D Men nu är jag igång igen, igår var jag ute och sprang 5 km med Lina min fina och sen ett simpass på 2 timmar. Ja jag har världens träningsvärk idag :P GÖTT!!!
 


Kötta

Tja!
Idag var det ett medleypass, först 12x125 me st.2.10 där 50:an rulla, 3 utav varje simsätt. sen var det 4x50 me från pall MAX. Det var jobbigt haha, men gött! Hatar medleypass men jag vet att jag behöver det med. Kämpa på ordentligt så jag är nöjd med dagens träning. Nu blire att åka iväg och jobba :)
 
Bilden är tagen idag, trött chey! Amanda agera fotograf på träningen idag då hon ska göra en simtidning som skoluppgift typ :)


WakeyWakey

Hejhopp!
Idag var det morgonträning som stod på schemat, och tyvärr blev det bara en timma för min del då jag börja skolan 8 men det blev några tusenmeter iaf :) Det blev distans för min del och främst arm. Jag har kommit på mig själv att jag faktiskt gillar distanspass då jag kan ligga och trycka på i eget tempo och köra så snabbt som jag känner för eller så långsamt jag känner för, där jag kan känna efter hur det känns. Fast syrapass är ändå mina favoritpass för det gör ONT och man vet att man lever ;) Men syrapass är inte att föredra så där på morgonkvisten. Ne men min poäng är att det var gött att nötta meter imorse. Imon vet jag faktiskt inte vad som väntar på träningen men ett simpass blir det iaf :) Ikväll så var jag på Breaking dawn part two premiären och den var så BRA! Men är lite ledsen att det är the end of a new era :(


It's on

Tja bloggen!
Igår började min hårdträning, först en timma boxning och sen ett syrapass i vattnet. Fy fan vad jobbigt det var! Benen var som tunga stenblock efter 10x50 fr st.2.00 MAX. Idag har jag faktiskt träningsvärk i benen och lite i magen och det måste varit från fysen på boxningen igår. Nu blir det ett boxpass och lite landträning efter, imon bitti väntar ett simpass 06:30. Visst det är pain att gå upp så tidigt men det är underbart efteråt då man är ledig hela em och kvällen. Då blire TWILIGHT premiären! :D Måste till bussen nu så vi hörs vid ett annat tillfälle, hejsvejs!
 
Idag har det varit en fin höstdag, men det blir ju mörkt så tidigt :(


Göteborg

Hej bloggen!
Just nu befinner jag mig i Göteborg och var just hos tandläkaren. Idag ska jag nog gå på stan en snabbis och sen spendera min dag med min lillasyster :D Gud vad jag saknat henne! Iaf så har jag ju glömt bort att uppdatera om helgen, jag simmade 2 hyfsat bra lopp och 9 dåliga, och det räckte till 4 brons. Så nu är det träning, träning och ännu mer och hårdare träning som gäller. Jag vill verkligen komma i form. Men idag tror jag inte att jag simmar, vi får se :) Det var allt för nu! Ttyl :*
 


Ny header

TACK BÄSTA MATHILDA!<3

Pirrigt

EN dag kvar till DM, jag är super nervös! Ligger tvåa inför 100 rygg på söndag och 4 inför 50 rygg på söndag, hoppas på att knippa några medaljplatser! Jag är TAGGAD! Jag är motiverad och jag vill. Igår var jag på stan och shoppa :) fick med mig ett paraply, ett spets linne, en hemlig grej och två ljuslyktor från Boulevard :) Sen kom även ett paket ifrån Nelly.com som jag beställde förra veckan :D Den innehöll min fina gala klänning! Idag är det att handla mat, packa inför helgen, träning och sen jobb som står på schemat :) Lite drygt att jobba ikväll eftersom jag ska upp och tävla imon men man får gör det bästa utav situationen! I onsdags hade jag Halloween fest med simtjejerna men mer om det i ett annat inlägg. Ne nu ska jag äta frukost! Ttyl!
 
Så ser klänningen ut iaf! :D love it!


RSS 2.0