Besviken

Arg, Bitter, Orkar inte ens bry mig om att jag har lov. Fattar inte att jag blir så ledsen över tentan när jag visste att jag inte skulle klara den. Känns bara så surt att ha pluggat ihjäl sig för ingenting, att känna sig helt kass i tentasalen.

Tagga sommar...

Tentadag

Hejhej!
Ja idag är domedagen här. Kl.14-18 skriver jag tenta... Wish me luck! Känner mig rätt lugn, känns inte som om jag har en chans så det är väl därför. Går igenom och repeterar lite iaf :) Idag är det varmt ute men mulet så det får bli långklänning :) Om två dagar åker jag!!! Längtar obeskrivligt mycket! Bara några timmar kvar till ett väl förtjänat sommarlov!
 
Det är långklänningen jag har idag!

Träning!

Nu ska jag simma och sen blire gym! På gymet står ben och rumpa på schemat!

Upp med tuppen

Godmorgon!
Jag gick upp tio i sju för att tvätta så jag roar mig med hushållssysslor och plugg! Aja sånt måste också göras, åker ju faktiskt snart! Dan innan tenta... tjaa måste säga att det inte gör mig så mycket för det känns verkligen inte som om jag har en chans imon, det här ämnet är nog det tråkigaste och mest ologiska vi haft hittills. Har världens träningsvärk idag, träna med T igår (bartender på Jaggan) och har körde ganska hårt med mig ;) Ne men jag har ett mål om att kunna göra dips och chins helt själv så det är bara att träna! Idag ska vi köra ben och rumpa (och lite bröst om kroppen pallar). Ska bli kul! Innan dess står tentaplugg på schemat. Måste ta mig till Uni och överklaga en tenta också. Suck... ett jäkla poäng från godkänt... Idag ska det simmas också! Ska bli gött!

Lite nytt

Jag har ju varit på simtävling 17-19 maj i Linköping och simmade Filbyter Cup. Sammanlagt simmade jag 8 lopp och slog två värmländska åldersrekord (50 rygg och 200 rygg). WOOOHOOO! Anyway, där var det 10 banor och jag lyckades alltid komma trea i mitt heat så jag fick inget heatpris :( haha så Oskar tyckte synd om mig som kämpat så, så jag fick hans heatpris och valde ett armband från Pearls For Girls och jag är så himla nöjd! Det är så fint, less is more! Sjukt kul helg hade vi! Massa beachvolley, kanon väder förutom söndag em och massa glass!

Gammal bild men vi filma mest när vi var där ;)
 
Idag har jag på mig ett nytt linne som jag införskaffa i helgen, jättenöjd!
 
 
Peace märke i ryggen, kommer bli snyggt i sommar! (kanske inte brännan ;) )


4 dagar kvar

Hejsvejs!
Blogg.se fungerar inte som det ska och jag kan inte fixa nånting i mina inlägg... skit tråkigt! Därför blev inlägget igår jättetråkigt. Idag är det bara 4 dagar kvar tills vi åker!! Så jävla gött! Malaga here we come! :D Men det betyder att det endast är 2 dagar kvar till tentan vilket är mindre kul... ÅNGEST! Idag ska jag plugga, gå en sväng på stan och handla det sista innan Malaga och gyma. Vädret är ju sisådär men om det är uppehåll blir det nog beachvolley med simkillarna :) Ne nu ska jag plugga igen...

 
Vi ska bo på en ort som ligger lite utanför Malaga som heter Almuñecar, ggaaah längtar!!
TAGGAD!

Håll ut

Hej bloggen!
Nu skriver jag min sista tenta på fredag! SEN HAR JAG SOMMARLOV!! Kan inte komma snabbt nog... nu är jag skoltrött på riktigt. Jag har ett nytt jobb, jobbar nu mera på Chaos Event på Hammarö. Där är jag aktivitetsledare för olika 5-kamper och paintball, jättekul verkligen! I sommar åker jag till Smögen och säsong arbetar som Croupier :D På söndag åker jag till Spanien med min Cimia!<3 ÅÅÅ vad mycket bra som kommer om bara några dagar! Träningen går bra, eller simningen går bra :) Gymet har jag inte hunnit med så mycket det senaste på grund av allt plugg, men snart ska jag vara back on track. Nu ska jag plugga lite till! Ha det så bra, pusspuss!

RSS 2.0