Dagens allt

Ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag var på stan längre än planerat så var hemma i tio min mellan stan och dansen. Det blev en del inköp idag som ni får se imon då jag har en hektisk dag med skola och träning. Iaf så gick provet helt okej hoppas jag och annars har min dag varit grym. Här får ni dagens outfit bild och dagens facelook. Sov gott mina söta!<3


Kamal

Jag har en vän som är väldigt duktig på sin grej, alltså musik. Och just nu är han aktuell med en ny musikvideo som ni bara måste se och höra :) Klicka på länken nedanför!

http://www.youtube.com/watch?v=OEKMix9gjcw

371Music!


Lunes

Godmorgon bloggen! Just nu sitter jag och skriver mitt konteringsprov så håll tummarna för mig :) Idag har jag ingen engelska så ska följa med Christine på stan efter skolan då vi ska kolla på en present till hennes bror som fyller år imorgon. Ikväll är det dans som gäller, 3 svettiga timmar. För övrigt så är jag ledig på torsdag och fredag denna vecka för jag har projektdagar, måste börja skriva mitt projektarbete. Iaf, ha en bra dag så hörs vi senare, kommer ett gymt inlägg om några timmar ;)


Bjuder på en gamal bild som ska säga att jag var duktig och gick upp tidigt imorse för att träna mina axlar hos min sjukgymnast ;)


Mys

Nu har Christine precis åkt hem så jag har passat på att diska lite och så. Vi bestämde oss att se The last song som var gryyyyym! Ni måste se den, snygg kille med också ;) Rekommenderar den verkligen.  Nu ska jag plata håret och göra lite annat smått och gott inför morgondagen. Imon kommer jag lägga upp något ni inte vill missa so stay tuned :) Sov gott alla fina läsare så hörs vi imon, puss och kram!<3

Liam Hemsworth medverkar i The last song :D


Avslappning

Nu har vi ätit och gjort alla konteringsuppgifter så vi unnar oss en ansiktsmask. Ska strax sätta på te och ta fram lite kaffebröd så kanske vi ser någon film eller nått :) Effektiv söndag får jag säga, skönt att avsluta den med avslappning :D Har ni haft en bra dag?


Plugg

Nu sitter jag här nyduschad och väntar på att Christine ska komma så vi kan äta och sen plugga kontering. Körde kondition, mage och rumpa idag på gymet så är rätt trött. Känns bra att klockan är tre och det enda jag har kvar att göra är att umgås med Chrissie, wiiie :D Nu ringde de på dörren,vi hörs senare puss!


Cam Gigandet

Här har ni min drömprins! Gaaaah han är så snygg! <3





Ni måste se filmen Burlesque! Cam Gigandet<3


Gym

Godmorgon alla pigga och glada läsare! Just nu ska jag bege mig till gymet för lite work out. Senare blir det att träffa Christine och plugga kontering för vi har prov imon. Igår när jag var hos Christine så prova jag hennes nya abtronic som hon köpte för några dagar sen. Haha det var en ny upplevelse får jag säga, lite läskigt till en början men sen så släppte det. Den ger iväg stötar så att kroppen spänner sig och på så sätt tränar, jag prova på magen. Har ingen träningsvärk så vet inte om det funka men om man gör det under en längre period så ger det säkert resultat :)


Good times

Gud vilken bra dag jag haft idag! :D Kom precis hem så det är därför det blir ett lite sent inlägg. Idag har jag gjort så mycket, först simträning följt av landträning. Sen vidare till Christine, först åt vi gudomlig hemma gjord pizza. Efter det bestämde vi oss för att se big brothers, 3 avsnitt senare gick vi till Maxi genom en hal skog (ett riktigt äventyr måste jag säga). När vi köpt allt gott vi skulle ha på bion gick vi tillbaka och plugga kontering tills det var dags att åka till biopalatset. Burlesque hette den visst (my mistake) ^^. MEN gud vad bra filmen var!!! Helt kär i killen som var med hihi ska ta reda på vad han heter och lägga upp bilder ;) Jag rekomenderar den verkligen sååå se den!

Fin chey!<3


Bio mys!

img_3382 (MMS)

Bio mys!


Dagens läsar fråga

Sannie skrev följande fråga: Vilken/vilka är din/a favorit serie/r? :)
Jag antar att hon menar TV serier så då säger jag Sex and the city utan tvekan. Jag har den rosa lilla boxen med alla avsnitt som jag givetvis sett, och båda filmerna :) Sen så gillar jag en massa andra också, men sex and the city toppar listan utan tvekan :D

<3


Dagens look

Så här ser jag ut idag, ni får en outfit bild och en facelook ;)

Mitt naturliga hår


Morgonträning!

Hej bloggen! Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska strax åka till Christine. Idag ska Christine, Rebecka och jag på bio och se Brulesque kl.21 :) Kommer bli toppen! Träningen idag var lång och hård, men jag simma helt okej. Har fått en läsar fråga som jag ska besvara i ett senare inlägg :) Ställ gärna frågor om ni undrar något för jag svarar gärna :) Hoppas ni har en bra lördag, pussar!<3


En glad liten Christine :)


Fredags mys

Har precis ätit kyckling och ris, kyckling på fredag är allt jag vill ha ;) Nu blir det strax efterrätt och mer fredags mys. Träningen var hård idag igen... men jag simma på bra! Dock väldigt trött nu och om några timmar är det dags för träning igen. Lördags träningar is the shit, fast vi har iaf sovmorgon till tio :) Hoppas ni har en bra fredags kväll och någon att mysa med ;) massa kramar och pussar!


Simning

Nu ska jag iväg och simma. Egenligen skulle jag simmat för Kungälv just nu, men jag ger G-sim en termin till för det är så krångligt att byta klubb och träningstiderna passar inte riktigt så det blir lite jobbigt :/ Fast samtidigt hade jag velat börja där... Jaja vi hörs när jag kommer hem, kanske kör vattenpolo idag.

Into the blue


Dagens outfit

Detta har jag på mig idag, blev lite sugen på army så kör på det idag ;)

Tröjan köpte jag i Tyskland, riktig snygg till helt svarta jeans.


Top bloggar

Jag har några favorit bloggar som jag alltid läser varje dag så tänkte tipsa er att ta er en titt för dom är verkligen bra. Det är några okända men även ökända bloggare :)


www.ssofiii.blogg.se Det är Sofies blogg, jag skrev ett inlägg här om henne igår och hennes blogg är gryyym, hon har en personlig blogg med mycket händelser, och hon får alltid allting att låta så hima kul :) CHECK IT OUT!

www.nattstad.se/soderbergh Det är Annas blogg, en vän till mig, hon har en blogg om allt från kläder, smink, till fest, till sitt personliga liv, grymt bra!

www.kenzas.se Ni vet alla att hon just nu har flest läsare i Sverige, hennes blogg är väldigt bra, ni har säkert läst den ett flertal gånger, men det är en mode blogg och en personlig blogg. Läs!

www.nattstad.se/babysenorita Jag gillar hennes blogg, mycket drama, kul helt enkelt!

www.gossips.se Den här skvaller bloggen är den bästa i sin genre! Här får man reda på allt inom blogg världen när det kommer till alla kända boggare.

www.micahs.se 15 år och mamma, massa drama helt enkelt. Underhållande, helt klart.

Nu har ni en massa bra läsning framför er om min blogg inte släcker törsten ;)<3

Xoxo, Sunnyway



Friday

Godmorgon bloggen! Har precis ätit en jättegod frukost med min familj :) Nu är det tänkt att jag ska plugga kontering då jag har prov på måndag, så måste försöka göra det. Sen så är det ju en himla massa simning som gäller idag ;) Mer om det senare. Hoppas ni har en bra dag pusspuss<3

Jag i Vitryssland i höstas!


Omstart

Nu är jag hemma efter ett fruktansvärt jobbigt simpass! Men vet ni? Jag klara allt och gjorde det riktigt bra. Känns som om hon testar oss för att se vart vi ligger träningsmässigt. Jag blev pressad till max idag och låg på gränsen till anfall hela passet, skit jobbigt. Men tur var väl att jag överlevde ;) Nu ska jag chillaxa och sova ut imon då jag är ledig :) Sov gott mina kära läsare så hörs vi, pusspuss!<3


Gamal bild från Ullbergstrofén (jag är tjejen längst till höger)


Roligt värre

Hej bloggen! Nu är jag hemma efter en trip på stan med Rebecka och Christine. Vi var och hämta ut våra biobiljetter efter matte provet. Vi fick ett nationellt prov och jag hoppas verkligen det gick bra! På lördag så ska vi tre på bio och se Brulesque med Cher och Christina Augilera. Efter att vi hämtat biljetterna gick vi till donken för lite gott ;) Japp det här med att äta rätt går ju hela vägen asså... Anyways, när vi satt där så såg vi någon som vi bara var tvungen att följa efter och det var så kuuuul! Haha vi sprang ut för att springa ikapp (diskret... NOT) för att se om det var den vi trodde det var, och det var det xD Nu ska jag åka och träna så vi hörs senare pussen!

Tre bebisar 2009, gud vad vi har växt asså ;)


Sofie Andersson

Detta inlägg handlar om en utav de godaste, finaste och snällaste som finns. Sofie sa några väldigt fina ord till mig igår och gjorde min dag typ. Vi delar något väldigt stort, simning. Det är en livsstil och något man inte kan ägna en del av livet utan praktiskt taget hela. Vi finns där för varandra på varje träning och vi känner oss trygga med varandra. Vi kan hantera varandra i alla situationer, pigga som trötta, anfall eller vad som helst. Min poäng är att vi i simningen har blivit som en liten familj, eller liten och liten ganska stor faktiskt :P Det går inte riktigt att beskriva men jag vill att du ska veta att jag skulle inte tveka en sekund att avbryta min träning för att hälpa dig. Du beöver inte vara orolig ifall våran hvudtänare tänker hjälpa dig eller inte för jag kommer alltid finnas vid din sida<3

Ne vi har faktiskt aldrig tråkigt och vi har alltid något att säga till varandra :)<3


Segt

Godmorgon bloggen! Jag blir mörkrädd bara jag tänker på allt jag ska gå igenom idag haha. Först ut är ju sjukgymnasten som sagt, sen ska jag ligga i en stol med öppen mun i typ 2 timmar... Sen stressa till interntionell ekonomi för att göra en redovisning jag inte har en aning om vad jag ska säga typ. Och sist men absolut inte minst, matte c slutprov. Usch, usch, usch. Sen kommer första träningen för min huvudtränare... Dagen kan verkligen inte bli bättre. Hoppas ni har det bättre än mig!

Simningen är höjdpunkten idag!


Skvaller

Gud vad svåra alla nya steg var på housen idag, jag hängde inte med nånstans haha :P Simträningen idag gick bra, vi hade våran extra tränare Julia och hon är bra, inte haft min huvudtränare än så kan inte säga vad jag tycker än. Men ändå, jag saknar Pajen :( Inte så konstigt då jag tränat för honom ett bra tag, men jag vänjer mig säkert snart. Nu ska jag chillaxa innan läggdags, då jag ska upp tidigt imon för att åka till sjukgymasten. Efter det ska jag till Odentologen och spänna överkäken och sätta in räls på underkäken.... AJ! Suger... svält i yttligare en vecka :( Aja, sov gott mina underbara läsare pusspuss<3


Träning på hög nivå

Nu ska jag åka till badet, först 30 min landträning, 1 timmas simning, sen till Twisted för 1 timmas house :) Kan inte bli mycket bättre! Vi hörs senare pusspuss<3


Dagens outfit

Hej bloggen! Nu är jag hemma ifrån skolan :) Jag kom inte upp ur sängen imorse så det blev inget gym tyvärr :( Sov så länge jag kunde så jag hann inte ens sminka mig imorse. Jaja iaf så ser jag ut så här idag, usch fy och blä säger jag bara.


Rise up

Godmorgon bloggen! Idag har jag buffert eftermiddag i skolan vilket innebär att jag slutar tolv, wiiiie :) Men jag ska plugga massa matte då jag har slutprov i matte c imorgon så ska repetera alla formler osv. Usch, hoppas verkligen slutprovet går bra! Jag kommer inte ha de bästa förutsättningarna om man säger så, men mer om det senare. Hoppas alla får en bra dag och inte fryser ihjäl, det ska bli plusgrader till helgen ;) Pusspuss talk to ya soon!

Haha gud vad liten jag var, vintern 2009 :)


Där fett blir svett

Nu är jag hemma ifrån dansen och har precis ätit tacos och en semla, aah det här med att äta mindre och rätt har ju gått sådär om man säger så ;) Jag har så himla ont i hela kroppen, träningsvärk så det ryker om det. Imon är det tänkt att jag ska gyma innan skolan då jag börjar 09.50. Anledningen till det är väl att jag endast kan simma en timma på onsdagar då tränings tiden är flyttad till 18.00 istället för 16.30 och jag har ju house 19.30 så det krockar lite. Idag så dansa jag MTV fusion och Dancehall, gryyyymt var det! :D Men nu ska jag duscha och se på tv, sen bär det av till sängen för att göra ett tappert försök att ta mig till gymet, pusspuss!<3


Mumma!


Dagens outfit

Idrotten var inställd idag så jag sluta 15.40 istället :) Nu har jag ätit och bytt om så jag ska ge mig iväg till dansen nu. Men så här såg jag ut idag i skolan idag:


Kungälv ss

Japp nu är datumet satt för när jag ska test simma för Kungälvs a-grupp. Det är nu på fredag 16-18. Jag  lite nervös hihi, men kan ju inte göra mer än mitt bästa. Trivs jag och om träningen passar mig så byter jag och om inte stannar jag kvar i Göteborg sim. Har inte provat att träna för min nya tränare än men jag är rätt säker på att jag har fler möjligheter i Kungälv.


Rita och jag på NUSS i somras, hon har bytt till Kungälv och trivs väldigt bra, ska man följa hennes fotspår?


Morning sunshines

Hej bloggen! Idag är det en sjukt lång dag i skolan, slutar fem... (Y) Iaf så kommer det lite tidsinställda inlägg plus mobilblog så ni behöver inte vara oroliga ;) Idag så ska jag börja med att äta mindre för att nå ett bra resultat innan sommaren hihi, men ändå på ett hälsosamt sätt så klart. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi snart igen pusspuss!


Bjuder på en rolig bild från London resan 2009


Slutkörd

Nu är jag hemma från dansen, asså jag e sååå trött! Sov gott mina fina läsare, pusspuss!


Trötter


Invigning

Idag invigdes Hvitfeldtskas nya bamba. Asså de gjorde värsta stora saken av det, jag trodde inte det skulle vara någon större förändring men vad fel jag hade. Det var snyggt och fräscht, det bästa av allt är att maten var jättegod! Glad överraskning :D Asså jag typ åt hjäl mig haha :D Så bjöd de på frukt idag, vilket var positivt. Nu ska jag åka och dansa i över 3 timmar, välbehövlgt efter denna tjockis helg!

Riiiight now,


Dagens outfit

Nu är jag hemma ifrån skolan :) Engelska provet var som ett nationellt prov, och ärligt talat har jag inte den blekaste aning om hur det gick. Efter provet firade jag och Christine att vi gjort vårt första och sista engelska c prov med lite choklad :) Så här ser jag ut idag ;)

Och nee jag orka inte borsta håret idag x)


Dancehall battle

Japp ni läste rubriken, det jag vill ta upp är den kommande dancehall batteln. Tycker ni jag ska ställa upp? Det är 2 vs 2 så måste ju hitta en partner. Sen så äger tävlingen rum dan innan en simtävling, är det värt? Det var jättekul sist jag tävla i dancehall men jävlar vilken stress det var. Jag behöver hjälp med att bestämma mig, ska jag satsa på dancehall tävlingen eller simtävlingen? Eller ska jag försöka med båda? Beslutsångest! O.o


Dancehall competition nov 2010... vill vi ha en repris?


Back in school

Godmorgon bloggen! Imorse var jag hos sjukgymnasten och efter det så åkte jag till skolan. Idag har jag engelska prov på eftermiddagen vilket är lite mindre kul, men hoppas att det går bra. För övrigt börjar ju dansen igen som sagt, ska bli toppen att få dansa hip hop, lyrical jazz och NYC isolations ikväll :D Apropå dans så har jag något jag vill ta upp i bloggen men tar upp det senare idag, so stay tuned :)

Latin mix på Adrianas dansskola :) (Jag i rosa med svart)


Natti natti

Nu ska jag ta mig en lång dusch och sen se på film. Imon kör skolan igång så behöver vara utvilad och fräsch. Har ju haft lov ifrån dansen så imon börjar den med, efterlängtat! Från och med imon har jag en ny simtränare och hur det går med det får ni höra på onsdag för då simmar jag mitt första pass för henne... Men sov gott så hörs vi imon, pusspuss<3

Sommar, eeh ja tack!


Slutet

Nu är jag inne på mina sista sportlovs timmar :( Känner mig inte redo att gå tillbaka till skolan, skulle behöva en vecka till... Men men, got to do what I got to do. Det blev inget dansande idag utan vi skrev manus till förställningen istället. Nu ska jag ta vara på sista friheten och götta mig :D

Freedom,


Ut!

Nu ska jag åka till Kultur Atom för lite dans träning, så vi höres senare :)

Right now,


Övningskört

Hej bloggen! Har precis ätit lunch efter en lång trip med massa övingskörning i Hovås. Det gick väldigt bra, jag är tydligen snabb lärd ;) Hur mår ni? Jag mår prima ballerina och ska åka och dansa om en timma. IDag är det dans och matte som gäller, känns som om jag behöver godis så ska köpa det strax. Njut av solen!

Victoria är sjuk :(<3


Lördags mys

Ååh Eric Saade är bara för snygg! Och det som är ännu bättre är ju att han kan dansa, gaaah :D Jag tyckte bara det var hans låt som var bra typ, Shirley hade en helt okej låt men Eric var ju mycket bättre. Hela familjen har kollat på hela melodifestivalen tillsammans, inklusive Victoria som satt med mig helt stila under hela programet (mirakel!). Vi har ätit en himla massa god mat :)

Min efterrätt och min cappucino från våran Dulce Gusto maskin :D


HP

Nu har jag pluggat massor inför högskoleprovet, ordkunskap och matte. Övningskörandet skjuts upp till imorgon bitti innan dans träningen. Har just ätit en räkmacka och vi ska strax fortsätta äta på kvällens tre rätters middag. Idag ska Dead by april medverka i melodifestivalen så missa inte det!

Made by christine hihi


Ledsam lördag

Aa nu var det sista passet för Pajen simmat :(... Asså jag saknar honom redan! Känns så overkligt att vi inte är hans simmare längre. Detta suger vill ha tllbaka honom.

Idag ska jag plugga lite och övningsköra är det tänkt. Hur det nu går med det är ju en annan femma ;) Nu ska jag äta lite lunch och deppa, pusspuss

:'(


Morgon träning :) sista passet för pajen :'(

img_7193 (MMS)

Morgon träning :) sista passet för pajen :'(


Pajens present

Ååh det bästa som finns är att få se någon annans lycka. Pajen blev jätteglad över hans present :D Måste säga att det blev väldigt lyckat! Ååh imon är det absolut sista passet för honom, så ledsamt! Saknar honom redan... Men vi gjorde en scrap book med massa bilder på oss och honom. Sen fick han en skål full med massa godis och en maskot :) Nu kan han minnsan inte glömma bort oss haha :D Innehållet i vårt album är det bästa, men det sparar vi för oss själva ;)




<3


GRATTIS!

Ett stort grattis till Hanna som fyller år idag! :D Hoppas du får en toppen dag<3


Cimia och Hanna i Stockholm!<3


Dagens klädsel

Usch fy och blä till att jag inte orkar fixa mig. Men idag ska jag faktiskt få lite D-vitamin och då är smink ingen fördel. Men detta har jag på mig idag, plain clothing...


Sunshiiiine

Godmorgon bloggen! Gud vad härligt att solen tittat fram även om det är svin kallt ute. Har precis duschat och ska strax ge mig iväg för att göra lite smått och gott. Ikväll ska Pjen få sin present så ikväll får ni se vad han får i ett långt inlägg fullt med bilder! :D Njut av dagen och se till att gå ut och få lite D-vitamin. Pusspuss<3

Soooool!


Trött

Simträningen idag var hård och jag simma gör bra! Jag tror på vad Calle brukar säga, hon kan om hon vill. Ska tänka så varje gång det känns jobbigt. Nu är en del av Pajens present helt färdig, ska bara inhandla en sista sak imorgon. Ååh gud vad kul det ska bli att se hans ansikte när han får det imon :D Nu ska jag chillaxa lite och sen sova. Dröm sött alla mina fina läsare!<3

Precis innan vi skulle hoppa i och simma. Tack Yosef för att du zooma in till max...


Of to training

Nu ska jag strax åka och träna simning, innan täningen idag ska vi fixa det sista med presenten. Gud vad tid vi lagt ner på det asså haha :D Men det är det värt. Ska försöka köra polo efter träningn idag, får se om det blir av ;)


ROCK ON!


Tihihi

Nu är jag hemma igen, och presenten blir bara bättre och bättre, man får ta allt med en nypa salt ;) Haha Johanna och jag har ju fullt med sjuka idéer. Men iaf, ska försöka plugga lite, för det behövs. Måste även laga mat inom den närmsta timmen, tror det blir en sallad av något slag. Puss så länge!


Johanna<3


Dagens outfit

Inget speciellt, om jag bestämmer mig för att gå på 20-års festen läger jag givetvis upp en kvällens outfit ;) Men idag kör jag utan smink, jeans, med ett vanligt Levi's linne.


Vilken ära

Godmorgon bloggen! Har precis ätit frukost och ska göra i ordning mig lite för att åka och handla lite som saknas till Pajen present. Ska även förbi biblioteket en snabbis och lämna tillbaka en massa böcker. Jag var inne på Adrianas dansskola då jag såg en massa bilder från provklasserna, and guess what? Jag är ju med! :D Har en helt egen bild som de lagt upp, vilken ära :D Är även med på massa andra fast i bakgrunden. Wiie, gjorde min dag kan man säga ;) Vad som händer idag är osäkert men det lutar åt min vanliga träning.

Jag dansar contemporary


Hunger!

Efter 3,5 timmars träning och 2 timmar pyssel är jag hemma! Dö hungrig :P Idag så gyma jag jag och Filip som sagt, vi körde kondition, mage och rygg (lite axlar). Direkt efter det hade vi simträning, passet idag var roligt och rätt chill. Men sen så fick Pajen för sig att vi skulle köra landräning haha så då gjorde vi det med. Restrande två timmar har vi suttit med Pajens present, vad det är får ni reda på när han fått den ;) men jag e riktigt nöjd!

HAHA! Det är ju något allvarligt fel på mig :P


Mascara

Tänkte tipsa om en utav de bäst mascarorna jag haft. Det är nänmligen Telesopic carbon black av L'oréal Paris. Den utför mirakel helt enkelt se nedanför:


Och det är ingen jobbig mascara som man måste stå med i hundra år utan det räcker med 3 minuter för att få perfekta fransar.

Allt tackvare den här!


Dagens outfit

Eftersom jag till mesta dels bara ska träna så hoppa jag över sminket idag, kör på en vardaglig look utan smink.



Fräscha syskon

Godmorgon bloggen, eller ska man säga god dag ;) Nu har jag och Victoria precis badat så nu sitter vi här och luktr gott. Ska strax åka in till stan då jag har lite ärenden att göra. Det här med att gå upp på morgonen och gyma gick inte så bra så ska gyma med Filip innan simträningen som börjar halv fem så klockan kvart i tre ska vi svettas på city gym är det sagt. Ser att det snöar ute kul... aah fast ne.


Världens bästa lillasyster!<3


Godnatt sweethearts

Nu är det dags att sova så ska jag försöka gyma imon på dagen innan jag ska till stan. Pusspuss sov gott mina sötnosar! <3


<3


Chocolate

Nu är jag hemma från träningen. Det var jätte jobbigt idag, fast simma bra. Fick lite andningssvårigheter o kramp men det var lindrigt så efter 30 min var jag återställd. Efter träningen tog vi massa skuma bilder haha. Nu sitter jag här och njuter av min choklad jag fick av Thomas. Vet ni? Mitt nagellack är intakt! :D Thanks to O.P.I <3


Swiming

Nu bär det av till träningen! Nagellacket blev jättebra! Hoppas det håller nu när jag ska simma... Kanske kör vattenpolo idag, vi får se. Pusspuss!


Dagens outfit

Angelica svarar inte så antar att det inte blir något... Men nu har jag tänkt måla mina naglar med mina nya lack och en coral röd färg :) Detta har jag på mig idag:


Home sweet home

Hej bloggen! Nu är jag hemma. Igår när jag var på stan med mamma så handla jag lite smink som ni kan se nedanför. Fick även mitt körkortstillstånd igår så nu är det bara att tuta och köra ;) Träningen igår gick jättebra! :D Pajen är bara bäst! Ååh hatar att han ska sluta.... Men iaf, idag vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas på att Angelica svarar så vi kan ses och ikväll är det träning.

O.P.I dou - Top coat & Base coat

Lip plumper - Med smak av vanilj & mint


Mys med mina tjejor<3

img_6931 (MMS)

Mys med mina tjejor<3


Dagens outfit

Hej bloggen! Jag har precis gjort lite mat och städat mitt rum. Lite ändrade planer, vi köper kladdkaka istället för att baka för vi hade så mycket annat att göra så nu ska jag på stan med mami o Victoria för att kolla på resväskor tills när vi ska åka till Peru. Detta har jag på mig idag, pusspuss!


Happy Valentines day!

Glad alla <3-dag!!! Usch har precis vaknat och känner att jag är lite snuvig... vill verkligen inte bli sjuk! Vad ska ni göra idag? Själv ska jag fira med mina två absolut bästa vänner, Christine & Rebecka<3 Men eftersom Rebecka jobbar och jag tränar simning mellan halv sju och halv nio ska vi sova hos Christine och mysa. LOVAR att uppdatera via mobilen! Nu ska jag hoppa in i duschen så ska jag nog träffa Christine efter för vi ska baka kladdkaka :) Måste även handla lite mums för ikväll. Pusspuss glöm inte att sprida kärlek i er omgivning! <3












KÄRLEK!!! <3


(a)

Förlåt! Haha sämst är jag, men jag blev färdig med mitt term paper halv sex och då hade jag bara en kvart på mig att sminka mig så hann varken ta kort eller blogga. Men iaf känns jätte skönt att term paper är inlämnat och måste säga att jag är nöjd. Middagen idag var jättegod, åt till och med två gånger (japp, sann tjockis). Trevlig söndags kväll får jag säga. Imon är det alla <3-dag, vad har ni för planer? ;) Vad jag ska göra får ni veta imon :) Sov gott, pusspuss!

Hope you forgive me


Term paper

Nu har har kommit igång med skrivandet och är inne på 3e sidan. Det ska minst vara 5 sidor så har typ hälften kvar haha. Ikväll har jag tänkt köra på svarta kläder och en bra sminkning, kommer självklart lägga upp bilder sen. Synd att jag missar From the street idag men skolan måste komma först. För övrigt har jag pratat i telefon med Beckisen i typ 45 min hihi, välbehövligt!

Bästa vänner är bara förnamnet!


Halloj

Godmorgon bloggen! Har ni sovit bra? Det har inte jag. Glömde nämna att min mobil räkning hade gått upp till över 1000 kr på några timmar, detta beror på att min iphone gick in på internet själv. Men bästa mami ringde till Tele2 imorse och löste det så om 4 timmar har jag fri surf.

Idag MÅSTE jag skriva färdigt term paper för det måste lämnas in senast inatt. Egentligen är det dans idag men jag hinner inte med det då familjen är bortbjuden på middag ikväll för att fira en utav mammas kompisar som har fyllt år. Men om jag lyckas lära mig hur man mobilbloggar så kommer det massa inlägg ;) Pusspuss, njut av den ljusa dagen!

Om det ändå kunde vara sommar... Jag saknar min Coffe!<3


Sorry

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har bara tagit mig en fet löragskväll med familjen. Det som jag gjort är ju bara att ätit mig tjock hihi... Men imon är det dans så det är väl lugnt antar jag. Hoppas ni haft en bra lördag, pusspuss! <3


Haha bild från ett utbyte i Frankrike 2008, good old times!


Dagens outfit

Att skriva arbetet har inte gått så bra, somna när jag skulle kolla på filmen och har mått rätt illa hela dagen... Men nu ska jag ut med mami och vickan så vi hörs senare, detta har jag på mig idag.


Saturday morning

Haaallåååå bloggen! Idag är det plugg som gäller eftersom jag måste lämna in mitt engelska arbete senast imorgon. Igår var det en rolig träning och vi åt massa gott efter träningen, bullar, kladdkaka, kärleksmums, och så tog vi massa cp bilder haha. Här kommer några som jag kan avslöja ;)




Japp vi är säkra på vår sexualitet haha ;)


Home

Japp nu är jag hemma! Efter träningen åkte jag hem till Angelica för att träffa vårat fina besök igen. Massa kärlek o mys! Men blev tidig hemgång eftersom jag ska träna imon. Lägger upp lite simbilder jag tog ikväll imorgon morgon. Sov gott och hoppas alla haften bra dag! Puss<3

Angelica och jag i London 2009, gud vad jag saknat min Angelica. Vi är så bra vänner att när vi väl ses så är det som om det var igår vi senast träffades.


Iphone

Wiiiie! Idag har jag fått min iPhone! :D Det innebär att det kommer bli bättre uppdatering i bloggen då jag kan mobil blogga ;) Ville bara säga det haha pusspuss

Right now!


Keep on fighting!

Godmorgon bloggen! Japp har spenderat halva kvällen somnlös och med en klump i halsen och glansiga ögon. Men det enda jag kom fram till är att vi måste kämpa! Det är våra liv och ingen ska förstöra det för oss, så nu blir de andra bullar. Iaf så ska jag träffa Maja idag, bästa tjejen ifrån Slovenien som är här och hälsar på. Ska även baka kärleksmums som jag ska ta med på träningen. Hoppas ni fått en bättre sportlovs start än mig.


Inatt har jag pratat med Gustav och Sofie<3 Hoppas vår plan fungerar!


Deppig!

JÄVLA GÖTEBORG SIM! Glöm allt jag skrev i förra inlägget för det är ändrat igen... Jag orkar inte förklara men allt är förstört. Inget kommer bli bra och jag vet inte hur något kommer bli. Detta hade jag på mig idag.


Gossip

Japp nu säger jag det. En hel del förändringar sker just nu i Göteborg sim, den klubb jag simmar i. Med det sagt säger jag att min nuvarande tränar slutar, kommer sakna honom som fan MEN jag går upp till A-gruppen. Äntligen gör jag det! Detta är bra för mig och min träning och jag hoppas att det ska funka bra :). Ska ge järnet! FULLT ÖS MEDVETSLÖS! Men detta börjar gälla V.8, så fram tills dess ska jag njuta av min nuvarande grupp och tränare.


Pajens simmare är helt crazy, synd att vi splitras!


Morning sunshines

Hallå bloggen! Just nu är jag hemma och ska strax bege mig till skolan för att ha internationell ekonomi. Imorse var jag hos sjukgymnasten och träna min axel. Jag har en sak att berätta men tänkte göra det lite senare ;) Idag ska jag följa med Christine till Upp! efter skolan. Det är alla hjärtans dag firande där och det kommer bjudas på fika o massage, låter rätt najs faktiskt! Det innebär att jag får åka direkt till träningen efter det så dagens outfit kommer komma upp ikväll istället för under dagen som det brukar. Hoppas ni har en trevlig dag och glöm inte att hålla utkick efter min nyhet som kommer upp kl.14 idag ;)

Jag och Angelica i Minsk 2010. Fick höra att en grymt härlig tjej från Slovenien som var med på det utbytet kommer och hälsar på så det ser jag fram emot!


Chill pill

Nu måste jag försöka varva ner så ska kolla på tv och sen sova. Jag är fortfarande över glad haha :) Så godnatt bloggen, puss på alla godingar!

Swedetruck, your transport into the future.


GLÄDJE!

WOOOOOHOOOOOOOO! Asså FAAAN vad bra det har gått idag, ursäkta språket. Men herregud asså, affärskommunikatonen gick väldigt bra, läraren var väldigt imponerad av vår redovisning. Sen så gick vi hem till mig en snabbis då jag gjorde mitt tidigare inlägg. Christine är ju alltid så påhittig när hon är här så idag så fick victoria ha på sig hennes kavaj som ni kan se nedanför haha. Sen så var det tillbaka till skolan öva, fixa och så åt vi pizza tillsammans innan presentationen. Vi höll i vår presentation som gick bättre än bäst och vi har blivit bjudna till VOLVO för att hålla samma presentation på företaget. Detta är stort! Så GLAD! :D

Victoria!<3


Christine before show time!


En nervös Solveig!


Dagens outfit

Nu är jag hemma en snabbis men ska snart gå tillbaka till skolan. Christine och Rebecka är med mig här så vi busar lite med lilla Vickan. Detta har jag på mig just nu men ska strax byta om och sminka mig, pusspuss.


Stressig dag!!

Hej bloggen! Idag har jag FULLT UPP med skolan, ska redovisa mitt projektarbete, alltså Freiburg resan. så uppdaterar ikväll!

På mässan i Freiburg!


Tired

Tjabba tjena hallå! Nu är jag hemma från dansen och försöker skypa med min projektgrupp och mitt headset funkar inte o det suger men fan vad kul det är att lyssna haha! :D Men dansen gick grymt bra och jag älskar det, so time to skypa and eat ;) PUSS sov gott! <3


London 2009!


Dagens

Hej bloggen! Nu är jag hemma från skolan och ska strax åka och dansa. Försöker scana några bilder men dessvärre går det inte så bra... Iaf så var matten inställd imorse så gick upp tidigt helt i onödan. Kul. Aja har ändå haft en bra dag med mina godingar :) Bara två dagar kvar tills lovet, WOHO! Lite bilder från dagen:

Dagens outfit


haha där har vi min Becka! Måste säga att jag har få "vanliga" bilder på henne :D


Chrisselin!


Tackar gud för lite sol idag så man av en slump kan få sådana bilder ;)


Morning sunshines

Godmorgon, godmorgon! Just nu befinner jag mig i skolan och har tråkigt hihi, ne men internationell ekonomi är väl inte det roligaste. Idag går jag till 15.40 men ska stanna kvar och fixa en powerpoint efter skolan så får se när jag kommer hem. Iaf så har jag dans idag, wiiie! :) Igår så träffa jag Emelie som jag inte träffat på väldigt länge, typ ett år sen när vi var på ett utbye tillsammans i St.Petersburg. Hon har börjat dansa så det är grymt kul!


Emelie är den till vänster om mig (tjejen med converse). Detta är på hotellet i St.Petersburg


Där fett blir svett

Nu är jag hemma från dansen, dansat i över 3 timmar, ASGÖTT! Har precis ätit och ska hoppa in i duschen nu. Alla fina läsare, sov gott och vi hörs imon! PUSS!

Och jag vill bara säga att jag har världens sötaste lillasyster!


Ray-Ban glasses

Hallå bloggen! Jag var ju och hämta mina glasögon idag så tänkte visa er hur dom ser ut ;) Väldigt ovant att se så bra, men som sagt ska jag bara ha dom när jag kör bil och vid föreläsningar.



Jag gillar inte looken med glasögon alls, men jag ser ju faktiskt smart ut haha!

 


Sub of the day

Idag var det vidrig mat i bamba så Christine, Rebecka o jag bestämde oss för att äta på Sub Way. Det blev en sub of the day vilket var kalkonbröst och skinka, väldigt god. Efter det begav vi oss till Coop på avenyn och köpte lite efterrätt hihi.


Christine, Rebecka o jag<3

När vi skulle gå upp mot skolan till vår psykologi lektion gick vi förbi en filminspelning, Irene Huss var det så var tvungen att dela med mig av en bild haha.


Dagens klädsel

Okej eftersom det snöregnar nu så var det väl lite dumt att ta skinnjacka, men jag sluta tidigare och är hemma nu så det var ingen fara. Det var bra så länge det vara ;) Så ser jag ut idag (ego pics)




Monday morning

Godmorgon alla sötisar! Idag är det sista veckan innan lovet, så det är bara till att hålla ut! :) På onsdag har jag 2 viktiga redovisningar som ska göras så har en tuff vecka framför mig. Helt underbart att mitt lov börjar på torsdag eftersom jag inte har skola på fedagar. Iaf så har jag inget speciellt planerat på lovet förutom plugg så tar dagen som den kommer helt enkelt ;) Har iaf tänkt lägga mycket tid på simningen och vila så att jag orkar med skolan fram tills påsklovet. Hoppas ni njuter av dagen, jag trotsar vädret och har skinnjacka på mig, hade det även igår hihi.

Ni anar inte vad jag längtar till vår/sommar, mindre än 4 månader kvar tills studenten!


SS

Inez skicka en härlig bild från gårdagens tävling som jag tänkte lägga upp. Glömde ju min kamera hemma så att ta bilder under tävlingen gick ju sådär ;) Iaf nu ska jag strax lägga mig för ska upp tidigt imon och åka till min sjukgymnast. Efter det ska jag åka till Synoptik och hämta mina glasögon som är färdiga nu (äntligen). Imon har jag skola till 16.50 men tror och hoppas att jag slutar tidigare. Puss på er och dröm sött!<3

Jag och Inez efter medley lagkappen (båda simma fjäril)<3


At christines place

Nu sitter vi i Christines säng och gottar oss med en färdig powerpoint! :D Snart blire solsidan, men kommer säkert ett inlägg senare ikväll när jag kommer hem. Puss o hej leverpastej!


HAHAHA! En härlig bild ifrån ettan, som Christine brukar säga, somliga dar är bättre än andra!

Dagens outfit

Efter dansen ska jag åka hem till Christine för att vi måste göra en powerpoint och en redovisning till affärskommunikationen. Detta har jag på mig idag.


Godmorgon

Hej bloggen! I natt har jag sovit i 13 timmar, aa så trött var jag efter gårdagen. Idag är det träning med From the street i Kultur Atom kl.14. Så jag ska göra i ordning mig, äta och sen åka eftersom det tar typ 40 min att åka dit. Kommer ett till inlägg innan jag åker, so stay tuned :) PUSS!


Två år gamal bild men det är något hos den jag gillar


Melodifestivalen - Luleå

YEEES! Haha båda mina bidrag som jag heja på gick vidare till final, Danny och Swingfly. Mest av allt heja jag på Danny, för det första för att Rim dansade i hans numer och för det andra att låten faktiskt var bra. Rim dansade på Twisted Feet innan så det är så jag känner henne, dansar numera med sitt crew Laces. She worked it, grym är hon!

Rim är tjejen till väster med rött lockigt hår


Maja<3

Maja måste vara en utav de sötaste kompisarna jag har. Inte bara är hon rolig och underbar men hon är grym på att simma också! Varje gång hon fyller år så får hon jordgubbs body butter av sin mormor så nu har hon fyra stycken, så hon gav mig en burk för att hon hade så många. TACK! <3


Maja och jag, vi är goda vänner!<3


WOHO!

Hej bloggen! Som sagt beror den dåliga uppdateringen på att jag varit i Sandared och tävlingsimmat. Men vet ni vad? Jag har med mig 4 SILVER hem :D Simmade 50 rygg, 50 frisim och 200 rygg individuellt och sen tog vi silver i laget 4x100 frisim. Känns bra alltså :) Är nog mest nöjd med mitt 200 rygg och 50 fr för var inte så långt över pers. Eller okej 200 rygg var långt över pers men det var ändå ett bra lopp.


Efter min första medalj smsa jag mamma och Thomas och berätta att jag tagit silver så köpte dom dessa strumpor monday-sunday som en liten bonus :) Gulligt tycker jag!

Dessutom har Thomas gjort jättgod midagg och jag väntar nu på efterrätten, mango mousse!


Tagga!

Nu är jag hemma från träningen och just ätit torsk. Måste lägga mig strax för jag ska upp 05.50 imon och simtävla. Ska simma 50 rygg, 50 fr, 200 rygg plus lagkapper, tagga! Simmar i första laget och vi har medalj chans, så hoppas det går hela vägen! Håll tummarna för oss :) Imon kommer det vara dålig uppdatering eftersom jag tävlar från morgon till kväll, men lovar att ta massa bilder. Godnatt alla fina läsare!<3


Den baddräkten ska med mig imon! Örebro 2010


Friday

Nu är jag hemma idag, träningen med min sjukgymnast gick jättebra. Gick ju förbi Synoptik på hemvägen och de sa att mina glasögon är klara på måndag, och att det dröjt så länge beror på att de haft personal som varit sjuk. Men jag lämna iaf in min syntest lapp så dom kan fylla in den tills på måndag då jag ska posta den så jag får mitt körkortstillstånd. Nu ska jag umgås med Victoria so talk to you later ;)

Mitt lilla glupska busfrö! <3


Gomorgon

Godmorgon bloggen! Så himla skönt att vara ledig på fredagar, har verkligen sovit ut i natt vilket är jättebra eftersom ja ska tävla imon. Nu ska jag handla lite inför tävlingen och sen bär det av till Sport Rehab för att träffa min sjukgymnast. Det är ju en vecka sedan jag var hos optikern så svänger nog in hos Synoptik lite snabbt också för att se hur det går för mina glasögon.


Hihi Rebbe har fixat denna bilden för ett tag sen, men jag gillar den!


Sweet dreams

Träningen idag gick inte så bra, var väl mest för att det var lång distans pass och min inställning till sånt är ju inte den bästa. Men iaf nu är jag trött så ska kolla på tv och äta glass sen bär det av till min underbara säng. Sov gott mina fina läsare! <3

Hittade as gamla bilder haha två år sen! Kolla vad smal jag va :( I'll get there again


Gott och blandat

Hej bloggen! Nu har jag gjort matte provet som var lika svårt som sist haha. Efter provet gick jag och Rebecka till biblan, så jag har lånat en shopaholics bekännelser till mitt arbete.

Har fått en till fråga om min blommiga röd/svarta topp. Den blommig toppen är som sagt köpt på Lindex men jag köpte den för typ ett år sen så de finns inte att köpa längre vad jag vet. Men ser jag något liknande så kommer jag absolut säga till :)

Nu ska jag äta glass och njuta av en pluggfri kväll, för ikväll är det simning som gäller eftersom jag har en simtävling i helgen!

Min snygga Beckis! <3


Shopping

Som sagt så har jag shoppat idag, så nu blir det inte mer shopping förens nästa månad för måste betala mina glasögon och en del av balkänningen denna månaden. Här kommer bilder som utlovat.

Köpte denna outfiten, man ser inte den riktiga färgen i den här bilden för den är för mörk


Ljus rosa, kommer vara grymt snygg nu till våren och sommaren, blusen kommer ifrån Nümph


Jeans treggins ifrån Only, jag älskar treggins, mycket bekvämare än jeans

Och dessa Reebok sneakers ifrån Shelta, Love at first sight!

Är jätte glad men har samtidigt lite ångest hehe borde inte spenderat så mycket pengar (a)

 


Dagens outfit

Herregud vad folk kriga för att få tag i saker! Asså har aldrig sett något liknande, dom var verkligen djur i affären. Men allt blev slutsålt. Fick bara tag på en 38 så jag köpte inte klänningen för den var ju för stor så klart men det kommer en bild på hur klänningen såg ut nedanför.


Japp den var super fin! Faan att jag inte fick tag i en 34...


Och detta har jag på mig idag, inget speciellt.

Men jag köpte lite annat på stan som jag visar upp senare, nu ska jag ladda inför mitt matte prov haha


Hoppas

Aah nu öppnas dörrarna på riktigt ;) Jag är faktiskt på H&M just nu och hoppas på att klänningen ska finnas i min storlek och att den passar! Så håll tummarna ;) För övrigt börjar jag ett idag så jag kommer vara aktiv :) Har matte c prov idag vilket suger men man får göra det bästa utav situationen. Hoppas ni ätit en god frulle och har en godmorgon!

Happyface!


The legend

Asså WOW! Har nyligen kommit hem från en house klass med house legenden Shannon, helt otroligt. Han är verkligen grym! Helt tagen av den magiska känslan, house är så himla svettigt men så himla kul. Han gjorde verkligen min dag. Var vrål hungrig efter klassen eftersom jag simma innan, så det blev lite våfflor när jag kom hem hihi. Ingen ordentlig middag men gott och mjukt ;) Nu ska jag se på tv och sen sova för är väldigt trött efter all träning. Simningen idag gick helt okej, var bara till att simma igenom. Imon har jag matte prov så måste repetera lite. Godnatt alla trogna läsare pusspuss! <3


Dansa är min grej! <3


Opsi (a)

Hehe upptäckte just att jag tog fel på dagen och att det bara är 2/2 idag och att Elin Klings kollektion släpps imon! Och det innebär att jag kan vara där när dörrarna öppnas imon, men vet inte hur det blir. Just nu äter jag glass och ska börja plugga matte. Om en stund bär det av till simningen och efter det ska jag ha house fortsättning med Shannon, wiiie! Detta hade jag på mig idag:


Shoes

Min andra stora passion efter klänningar är skor! Och nu har dansen dragit igång, vad är då bättre än nya sneakers? Jag måste verkligen gå på stan snart, blir galen! På fredag är jag ledig, då ska jag gå på stan. Jag måste hinna. Vill även kolla på nya klackar!

Mina absoluta favorit skor, mina Rizzo skor! <3


Sunrise

Godmorgon bloggen! Just nu öppnas dörrarna upp på H&M och Elin Klings kollektion gör debut. Har ju tidigare skrivit att jag ska köpa en klänning med kedjor i ryggen därifrån, men kommer bara göra det om det finns någon kvar när jag ska gå på stan vilket blir tidigast imorgon för jag har så mycket plugg (matte). Idag har jag genrep med ÖF så kan inte missa den lektionen, so i'm stuck in school. Har även redovisning om Kenya idag så det är en dag full med utmaningar. Hoppas ni har det bättre än mig!

Mitt favorit plagg är just klänningar! (Ursäkta bilden)


Dagens outfit

Hej bloggen! Nu är jag hemma efter en lååång dag. Massa håltimmar i skolan idag vilket var väldigt skönt men ändå segt eftersom vi går till fem på tisdagar. Måste bara säga att jag älskar tisdags kvällar! Ninas MTV och Miss Rellis dancehall, kan knappast bli bättre :D Grymt kul och svettigt var det iaf. Detta hade jag på mig idag:

Tröja - Addidas

Linne - Gina Tricot

Leggins - Monki


Escada

Det var ju ett tag sen jag tipsa om något så tänkte passa på att göra det nu. Escadas parfymer är verkligen de godaste och friskaste sommar dofterna som finns! Varje sommar så har jag alltid en Escada parfym, och den går hem hos alla såväl killar som tjejer, unga som gamla. Så mitt tips är att investera i en god Escada parfym inför våren och sommaren :)

Den senaste som jag har köpt, väldigt god!



Min favorit!


H&M

Igår när jag var på stan så kollade jag på de fina vår/sommar toppen jag la upp här om dagen, och den var verkligen en besvikelse. Asså den var inte alls lika fin som på bilden, modellen var den samma men färgerna var inte alls lika fina.

Det vita som man ser på bilden var typ kiss gult i affären... :(


Hello goodmorning

Hej bloggen! Har ni sovit bra? Just nu har jag internationell ekonomi som är dö trist och har varit i skolan sen åtta idag och slutar fem. Aah tisdagar suger verkligen. Direkt efter skolan måste jag skynda mig till dansen som börjar halv sex så det blir lite stresigt men det går nog bra ändå. Idag har jag MTV fortsättning kl.17.30-18-30 efter det har jag 1 timma paus då jag ska äta och plugga lite innan dancehall fortsättning mellan (högsta nivån) 19.30-20.30. Tidsinställda inlägg kommer ploppa upp med jämna mellanrum, so stay tuned!

En fin höstdag i Minsk 2010!


RSS 2.0