Hunter

Hej allihop!
Igår kom mina efterlängtade Hunter stövlar! :D Så passande när det var typ regn storm ute haha :P Beställde dom i torsdags så det var en smidig och snabb leverans! Har simmat några pass nu det senaste som jag inte orkat skriva om men vi toppar nu så det var varit mycket sprint, mycket fokus på vändningar och starter så jag jobbar stenhårt på det och hoppas på att sätta dom på DM i helgen. För övrigt så har jag min tenta imon men det enda som jag tänker på är DMi helgen, är redan nervös... Har inte tävlat sen i mars så jag har typ glömt bort hur man gör haha. Aja nu ska jag plugga och ikväll blir det boxning!
 
Love them!

 

work

Taggad!
 


Tiden går undan

Hej bloggen!
Jag känner mig sjukt stressad, tenta om 6 dagar och jag behöver plugga så sjuuukt mycket mer och jag känner att kroppen inte orkar mer. Jag ska jobba natt torsdag-lördag så det blir tufft att komma upp på morgonen PLUS att DM är nästa helg och jag har alldeles för lite träning i kroppen, skulle vilja ha så mycket mer och det faktum att min kropp inte orka träna igår på morgonträningen gör det inte bättre. Dom nya tabletterna gör mig sjukt trött och illamående, man bara fan vad kul! Ne nu måste jag tänka positivt :) Ska plugga vidare och senare i em väntar ett simpass som jag tror blir teknik, vilket jag kan behöva haha :P Sen blire jobb på tempel ikväll! Pusss
 


Gött

Känslan efter 2 kanon genomförda pass, ganska nöjd faktiskt! Härligt att man kan ta ut sig på någonting iaf! Nu blire lite plugg och sen sängen :)
 
Så jävla gött att träna så så här glad är jag nu efteråt!

 

det går bra nu...

Hej!
Jag mår sämst med mina nya mediciner, trött heeeela tiden, ligger efter med träningen, med tentaplugget... fan vad bra allt går nu! eller inte. Ne nu får jag ta mig samman, nu äre sten hårt plugg som gäller, sen blir box och simning! Ttyl :*
 


Tagga jobb

Vi ses i vimmlet inatt :*
 


Så sant

 
Snodde bilden på Johannas blogg: anderssonjjohanna.blogg.se
 
Så jävla sant!
 
Simningen gick bra igår! Känns som att farten är med iaf :) Ikväll blir det boxning!

Believe in yourself

Hej bloggen!
I tisdags körde jag boxning och det gick riktigt bra, har fått riktigt bra feedback från tränaren :) I onsdags körde jag ett bra simpass må jag säga (vi börjar 06:30) så man är ju lite seg om man säger så hehe men det gick ändå helt okej :) Nu har jag precis kommit hem ifrån simningen och är riktigt jääävla nöjd! Vi hade utmaning idag, 12x100 fr st.1.30 och när jag såg det jag bara aa men ellerhur här har jag kanske tränat 10 pass sammanlagt på 3 månader och jag ska klara det mm men tjena! MEN dagens SKRÄLL jag fixa varenda en!!!! :D GLAD CHEY! Så nu flödar motivationen och jag känner, jag VILL jag KAN jag VÅGAR! Nästa gång ska jag gå in med den inställning jag står för, det jag har skrivit på min kropp, believe in yourself.
 

 

Trött chey

Hemma efter två goooooa pass! GÖÖÖÖTTTTTT!! Det gick bra på både boxningen och simningen så nu ska jag lägga mig och SOVA!
 

Box

Nu taggar jag boxning!
Efter det skyndar jag mig hem, packar om väskan och åker till simträningen :) Idag blir första simträningen på ca 2 veckor så nu börjar min träning på riktigt, ÄNTLIGEN! Känns som jag vart sjuk eller upptagen i en evighet men nu ska jag äntligen återgå till mina rutiner :) Min första tävling blir DM som går 3-4 nov i Kristinehamn om träningen går som jag tänkt. Så sjukt taggad på träning!! Haha var ute och sprang 2,5 km (vet att det är super kort men jag sprang in i världens lerpöl så var inte så taggad på ett andra varv haha) men den sträckan räckte till träningsvärk haha då är det illa! Vi hörs sen, ttyl!<3
 
 
För övrigt har jag tatuerat mig och här har ni den! Så nööööööjd!

Göteborg

Hej bloggen!
Just nu är jag hemma hos min familj i Gbg :) Haft det superbra hittills och tänker fortsätta ha det bra ;) Åker imon bitti klockan sju för har föreläsning 12-18 :/ Iaf så har jag köpt nya skor och en ny väska, är vääääldigt nöjd för dom är så fina :D Nu sitter jag och tentapluggar och fick värsta suget av att simma :O Dyka i vattnet och höra tystnaden, känslan som kommer av farten och bara kolla ner i det blå, obeskrivligt. Längtar tills på fredag då jag får simma!! Har inget vettigt att säga så dags att återgå till plugget, seee yaaa!


VILL BARA HOPPA I OCH TÄVLA!! FAN VAD JAG SAKNAR DET!!

RSS 2.0