Hemma igen

Nu är jag jättetrött och ska strax lägga mig. Så mycket dans utan paus är inte att leka med asså ;) Iaf innan jag åkte till dansen åkte jag till Monki lite snabbt och fick med mig ett par lite glansiga leggins hem (dessa nedanför) som jag har tänkt ha på mig imon eftersom jag inte hinner hem mellan skolan och dansen. De är ju perfekta till dancehallen som jag ska ha imon hihi. Men hopas ni sover gott så hörs vi imonn, puss! <3


I'm off to the big town city

Hej bloggen! Har precis kollat på en shopaholics bekännelser för lite research till min term paper i engelskan. Nu ska jag en snabbis in till stan och sen dansa :) Vi hörs senare ikväll, kommer hem runt tio. Puss!


Dagens outfit

Lyx, vi sluta 2 timmar tidigare från engelskan så nu är jag hemma och äter glass ;) Idag prova jag Diasip vanilj och den har funkat jättebra, har inte varit hungrig på hela dagen så de känns bra. Rätt slapp dag faktiskt, det enda som krävde mycket koncentration var typ psykologin. Detta har jag på mig idag:


Twisted Feet

Godmorgon kära läsare! Idag är det 31 januari och det innebär att dansen börjar för vårterminen, vad jag har längtat! Idag ska jag dansa 3 timmar stilarna är:

hiphop fortsättning

Lyrical jazz nybörjare

NYC isolations nybörjarfortsättning

Can't wait! Börjar min första klass 18.30 så det är en stund kvar om man säger så ;)

Så här glad är jag över det! :D


Natti natti

Kollar på någon b film på femman just nu och efter det blir det läggdags. Så godnatt mina fina läsare, hoppas ni sover gott och är utvilade inför kommande vecka! Imon har jag en lång skoldag men det kommer poppa upp några inlägg under dagen iaf, puss <3


Visste ni att jag varit på Röda torget i Moskva? Jo det har jag faktisk ;)


Lunch

Jag kan inte tugga, och därför inte äta maten i bamba denna vecka som kommer. Men som tur är har jag en familj som värnar om min hälsa :) Idag har jag fått lite olika dryck alternativ som ska ersätta lunchen i skolan med vitaminer och mineraler. Vi får väl se vilket alternativ som passar mig bäst under veckans gång, so stay tuned ;)


I keep dancing on my own

Honey, I'm home! Haha aa nu är jag hemma igen. Jag har gjort en koreografi till Whip my hair - Willow Smith, och den är faktiskt helt okej bra. Ska förlänga och finslipa tills nästa vecka då vi ska ha träning på Kultur Atom istället för Teen dream som vi var på idag. Idag har vi satt ihop grunden för hur föreställningen kommer att se ut så nu är det bara innehållet av koreografier och teater som ska göras. Tror detta blir riktigt bra, tänkt att göra en dancehall koreografi och kanske någon latinmix.

Afrikansk dans på Twisted föreställningen dec 2010 (jag vet att mina ben är sjukt bleka xD)


Dagens outfit

En sak som jag älskar, det är att dansa i bikini överdel! Det är udda jag vet, men det är underbart skönt. Som ni kanske la märke till på förra inlägget hade jag bikini överdel och det har jag idag med. Slängde bara på mig en bekväm dans outfit idag, så ser ni någon slappis i stan kanske det är jag ;)


Today

Godmorgon bloggen! Jag har percis kommit hem, var ute och övningskörde med Thomas vid slottskogen typ, det gick skit bra! Glatt överraskad :) Iaf så ska jag dansa idag med From the street och jag har typ 45 min att komma på en rutin.... HJÄLP! Det löser sig säkert. Träningen är mellan 14-17 så det är rätt lång tid. Men det kommer ett tidsinställt inlägg ;)


Stretchning på dans lägret, strax ska jag träffa Jerusaliem som är precis bakom mig.


Right now

Kollar på A cinderella story, en film jag tycker väldigt mycket om hihi. Kom att tänka på hur kort tid kvar jag har i skolan och att studenbalen närmar sig med stormsteg. Klart som fan att jag längtar men samtidigt inte. Hade egentligen bara tänkt säga godnatt för jag kommer inte blogga mer ikväll, så godnatt min underbara läsare! Pusselipuss <3




Haha gamla bilder från ettan!


Home sweet home

Gud vad kallt det är ute! Höll ju på att frysa ihjäl haha. Iaf nu är jag hemma igen och min krönika är färdig. Lördagskvällen kommer spenderas med familjen och mys (glass för min del). Sitter och tänker på hur jag ska få ihop en koreografi tills imon, ojojoj detta kommer bli svårt asså. Har någon något förslag på en låt som har temat inte dricka alkohol eller ta droger? Har lite svårt att hitta en passande låt så det gör det bara svårare att koreografera. Måste ha en rutin färdig tills imon då jag måste framföra den.

Dancing! <3


Dagens outfit

Nu har jag skrivit färdigt mitt manus och håller på med min krönika om skönhetsideal. Tänkte det var passande att slänga in dagens outfit då haha. Ska strax iväg med min mami så idag har jag plattat håret och sminkat mig lite. Har även fått i mig lite potatismos så är faktiskt inte hungrig för tillfället, haha första gången i världshistorien.


Linne - Monki
Jeans - Bershka (köpta i St. Petersburg)


Hello sexy

Godmorgon bloggen! Inatt har jag sovit ganska dåligt så hoppa över träningen... Men ska självklart göra mina magövningar "to make it up" för utebliven träning. Idag måste jag plugga oavsett hur jag känner för det. Vad som händer mer idag vet jag inte än. Hade ju varit kul att gå på bio men hur kul är det att sitta där utan att kunn äta godis liksom... Usch, hoppas värken går över snart!




Sitter och kollar på filmer och bilder från när jag följde med Christine till hennes land i Varberg, gud vad kul vi hade! :D


Glass

Tro det eller ej men det var hur bra som helst att äta glass! :D Det gör faktiskt inte lika ont nu haha. Men nu ska jag umgås med min familj och sen sova för det är morgonträning imon 10-12 så det blir läggdags tidigt ikväll. Efter träningen vet jag inte vad som händer men det märker vi ;) Puss & kram, sov sött! <3


Fredag kväll

Kom precis hem från simträningen efter en lång omväg. Spårvagnen körde fel så tog ju ett tag att komma hem, västtrafik makes people walk haha. Men har iaf köpt med mig glass hem hehe, det ska tydligen vara bra äta när man har tandställning. Idag träna jag väldigt bra trots dålig kost så är vädigt nöjd :D Eftersom jag fick gå pga vagnen så ringde jag upp Rebecka och vi pratar ännu :D

Rebecka för 2 år sen hihi<3


Aj

Idag är värken mycket värre och jag har bara fått i mig en smothie idag... jag vill ha mat :( Men jag har inte alls gjort så mycket idag. Först var jag hos optikern och sen hämta jag ut en biobiljett jag vunnit och sen låna jag en bok på biblan. När jag kom hem kolla jag på mean girls 2 som var typ sämst. Om ett par timmar är det träning så ska försöka äta lite innan dess. Måste ta mig samma ch börja plugga snart asså... lediga fredagar är farligt!

Btw så har Göteborg Sims dam vattenpolo lag (mitt lag) varit tvungna att dra sig ur elitserien pga att vi är för få spelare som prioriterar matcherna. Är väldigt upprörd att vissa prioriterar bort laget, för att ett lag skakallas för lag måste alla ställa upp för varandra men detta är inte fallet. Alla tänker på sig själva och ingen bryr sig om de som vekligen vill spela. Känns så onödigt att fortsätta träna med laget just nu.


Just the way I am

Det här med tandställningen är något jag har grubblat över alldeles för mycket. Nu är det som det är, får tänka att det bara är 1,5 år och att resultatet är värt det. Visst det är väl inte det snyggaste men det hade kunnat vara mycket värre. Med detta sagt så har jag accepterat att jag har tandställning och kan då lägga ut en helt vanlig bild där jag ler och visar tänderna, och vem fan bryr sig om jag har tandställning liksom, jag är fortfarande jag.

Braceface and i still don't care


Dagens outfit

Hej bloggen! Har väldigt bråttom nu då jag ska vara hos optikern om 20 min :P Men så här ser jag ut idag.

Mitt naturliga hår

Linne - Gina

Klocka - Addias

Jeans - MQ


Smoothie

Träningen idag gick skit, ingen energi eller ork. Inte konstigt om jag inte kan träna eller koncentrera mig om jag inte kan äta ordentligt. Hoppade över vattenpolo träningen för jag orkade verkligen inte. Men nu har jag gjort mig en smoothie som jag sitter och smuttar på :) Imon ska jag till optikern så hoppas att smärtan inte blir värre... Men nu är det tv dags och sen lägg dags, sov gott alla goingar! <3

När jag ser mig i spegeln ser jag inte mig själv, kollar jag på gamla bilder ser jag mig igen!


Inspiration

Var nyss inne på H&Ms hemsida och hitta världens sötaste topp! Tänk er den toppen med ett par snygga klackskor, ett par jeansshorts och en härlig solbränna.


Mumma!

Ska man köpa? Det är ändå ett bra tröstköp hehe (a)


Mixat

Nu när jag har lång helg måste jag beta av massa plugg så hade tänkt börja med det strax. Problemet är ju bara att jag inte kan tugga och äter typ potatismos och typ mossade/mixade saker som kan vara svårt att få i sig, så min koncentration och ork är inte den bästa. Iaf så ska jag försöka ta mig samman och träna simning halv sju, prata med Pajen och han var så föstående och snäll så jag gick faktiskt med på att komma ner och träna. Börjar få lite skav i kinden av fästet och det gör så jävla ont. Får nog sätta på lite vax för att mildra smärtan.

Tro det eller ej, men jag saknar mitt leende med mina snea framtänder...


Dagens outfit

Eftersom jag är typ depp idag har jag inget fint på mig alls! Och lusten att göra i ordning sig, den fanns inte helt enkelt. Här får ni en bild på mina luffar kläder idag, puss & kram!

Tröja - Monki

Linne - Gina

Leggins - Bikbok 


Braceface

Hej bloggen! Japp, this is it. I'm braceface, jättekul... Så jävla fult, kan inte bita ihop eller le. FML! Eftersom jag inte kommer kuna äta någon riktig mat på en vecka så åt jag massa mat till frukost haha. Jag ska ha min tandställning i 1,5 år, och idag satte de bara in överkäken så om exakt 4 veckor ska de sätta in underkäken. Just nu är det bara ovant och ömt men det onda skulle komma mot kvällen. Eftersom ALLT man äter fastnar i tandställningen måste jag rengöra dom typ 15 min varje gång jag borstar tänderna, så har köpt lite nya saker som jag kommer beöva.


Dröm sött!

Nu ska jag mysa och äta så mycket jag bara kan! För imon börjar svälten och lidandet :( Men iaf, fick en fråga i kommentarsfältet om vart den blommiga toppen som jag hade här om dagen kommer ifrån. Tro det eller ej, den kommer ifrån lindex. Jag brukar oftast inte handla där, men den var så söt så kunde inte låta bli hehe. Imon avslöjar jag vad som står näst på listan och varför jag äter ihjäl mig ikväll haha. Godnatt alla sötisar, sov gott! <3

Den toppen!


Dancehall

Som ni kanske vet är Dancehall något utav det BÄSTA jag vet. Asså det är min favoritdans och musik. Min dans lärare i dancehall kallas för Miss Relli och sjunger även dancehall, och tro mig hon gör dom bästa koreografierna och dansar gudomligt! Nu finns hon på spotify om man söker på Miss Relli, men den här låten som jag länkar till finns inte på spotify än, men den är verkligen grym. CHECK IT OUT! :D

http://www.youtube.com/watch?v=iNh4mmXLIm4


Tävla i dancehall nov 2010! Mingelbild från tävlingen


Glasögon

Idag kändes det som att simma i sirap, asså det gick bara inte att simma bra idag... men men ;) nu har jag valt ut vilka bågar jag ska ha på mina glasögon och det blev blåa Ray Ban, ska till optikern på fredag och göra synundersökning. Skönt att det är färdigt så jag kan börja köra nån gång. Nu har jag köpt mig en fin godis påse för att avnjuta min "sista måltid" på ett jävligt bra tag... Någon som kan gissa vad jag ska genomlida imon?


Dagens outfit

Nu är jag hemma från skolan :) Fikat blev lyckat, och allt smaka bra som tur var. Nu ska jag kolla glasögon med min mamma och sen träna simning. Jag uppdaterar igen efter träningen so stay tuned ;) Detta har jag på mig idag, inget speciellt och helt osminkad.


Hello sunshines

Godmorgon bloggen! :) Idag är det exakt en vecka kvar tills Elin Klings kollektion släpps i butik, can't wait! :D Och idag är min sista dag av frihet, ska nog köpa mig en fet godispåse och njuta av den riktigt ordentligt before hell starts hehe. För er som inte förstår vad jag pratar om, tja ni märker imon då jag sa berätta allt. Idag slutar jag vid två så det kommer vara lite bättre uppdatering idag :) Puss & kram, njut av den iskalla dagen!

Hade gjort vad som helst för lite sommar och sol!  


Bakning

Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska strax äta. Idag hann jag bara med vattenpolo för jag baka ju som sagt. Jag bestämde mig för att göra amerikansk citronpaj och kladdmuffins så får man välja vilket man vill ha :)

   

 

Jag fick ta bilder från nätet för jag råka plasta in allt innan tanken att ta en bild slog mig hihi


Dagens outfit

Hej bloggen! Sluta fem idag så det förklarar varför det varit dålig uppdatering. Men just nu bakar jag för det är min tur att ta med fika imon till övningsföretaget, så vi får väl se hur det blir ;) Lite bilder från idag!



Peru

Hej bloggen! Som ni vet tar jag studenten till sommaren, och mammas studentpresent till mig är en resa till Peru i två månader. Så den 5 juni åker jag och kommer hem den 7e augusti. Vi kommer åka runt i hela Peru men så klart kommer vi även besöka släkten i huvudstaden Lima. Så ingen svensk sommar för mig inte ;) Något som står på listan att göra därborta är att sy upp en klänning till min 18 års dag! :D


Astma anfall...

Men fan vilken grym träning asså... Jag, Sofie och Johanna fick astma anfall på syran idag... Känns piss att jag inte kan ta ut mig fullt ut utan att få astma anfall! Men nu är ja hemma och kan andas, är skit trött så ska nog lägga mig nu. Tack alla fina människor i min simgrupp som ställer upp för en och hjälper en när man som mest behöver det! <3


Dagens outfit

Äntligen hemma från skolan! Idag har jag haft mycket att göra och känns skönt att det jobbiga denna vecka är gjort. Iaf så ha jag precis ätit för ska iväg och träna om en liten stund. Hoppas det är lätt träning idag hehe (a) Har fortfarande skit ont överallt i hela kroppen... Så här såg jag ut idag:


Kommentarer

Mina fina och underbara läsare, jag vill bara tacka och beröma er för era fina kommentarer! Dom värmer verkligen, tack! Keep it up <3


Nytt schema

Godmorgon bloggen! Idag klockan åtta på morgonen var jag hos sjukgymnasten som varje måndag morgon. Jag har faktiskt en bra nyhet att berätta idag! Idag börjar vårterminen och alla scheman bytts ut mot nya på Hvitfeldtska gymnasiet, kan ni fatta att jag har lediga fredagar! :D Så underbart! 



Långhelg varje helg!


Träningsverk

Asså min nacke, kan seriöst inte röra den. Har träningsverk i hela kroppen haha, men det var det värt :) Ikväll har jag tänkt kolla på film och njuta utav mina sista lediga timmar innan en ny hektisk vecka. Imon har jag ett ärende, och jävlar vad nervös jag är!
Men iaf, man får ju inte ha långa naglar i vattenpolo så har klippt ner dom, så man är ju liten ledsen i ögat liksom. Blir ingen fransk manikyr på ett tag asså. Men vi hörs imorgon, fixar lite tidsinställda inlägg nu för jag slutar 16.50 imon. Puss alla mina fina läsare! <3



Studenten är fan inte långt ifrån! (skolavslutning i tvåan)


Söndag!

Hej bloggen! Förlåt, förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen! Men igår kväll funka inte blogg.se så kunde inte skriva något tidsinställt inlägg. Iaf, idag var jag på handledarkurs för att ta körkort och gjorde syntest. Haha jag är typ blind på långt avstånd så det godkänndes inte så måste till optikern och fixa glasögon. Kursen var i 3 timmar så efter det åkte jag till Twisted och dansa på provklasserna. Jag har bestämt mig att stanna på Twisted iaf :) Så jag är helt slut nu och ska hoppa in i duschen.



Suddig bild, så slänger upp en till ;)



Detta dansa jag i idag, orkade inte fixa mig så inget smink eller plattat hår


Adrianas danshus

Hej bloggen! :) Nu är jag hemma efter 4 timmars dans! Var där med Rebecca och vi börja med contemporary, sen tog vi reaggeton, sen tog vi streetfusion och avsluta med en latin mix. Asså jag hade så kul och lärde mig mycket nytt så jag funderar på om jag ska byta från Twisted till Adrianas danshus :o Help me, vad ska jag välja?

Rebecca x antal år sen hihi :)


Dansa

Nu beger jag mig till SKF för att ta några provklasser på Adrianas danshus! Detta ska jag dansa i idag, puss!


Försovning på hög nivå!

Haha hur lyckas jag, jag försov mig till halv elva xD Så det blir egen träning till hög musik, hehe här ska magen jobba! Skönt att jag är ensam hemma fram tills jag ska åka och dansa :) Efter att jag har gjort mina magövnigar är det duschen och fix som gäller!

Funkar inte att ladda upp bilder just nu men det kommer strax!


Godmorgon!

Hej bloggen! Idag så ska jag som sagt träna simning melan 10-12. Efter det blir det 30 min landtränig med fokus på magövningar. Det är ju lördag och jag brukar ALLTID köpa godis, men idag ska jag inte göra det, utan istället köpa frukt och göra fruktsallad :) Det är öppethus på Adrianas danshus idag så tänkte ta någon klass idag, sen vet jag inte riktigt vad som händer efter det. Men jag bloggar när jag kommer hem från simträningen, so stay tuned!

Vitryssland är nog det finaste landet på denna planet <3


Kväll

Ikväll blev det dubbel träning och sen hem... Asså hatar att vara 17!! Iaf hade min underbara familj överraskat mig med en pizza i min ensamhet haha. Träningarna idag gick jättebra, fast simnigen var skit jobbig som vanligt. Dags att lägga sig för imon är det morgonträning klockan tio för min del. Hoppas verkligen allt slit lönnar sig snart asså. Godnatt gullungar! PUSS

Innan senaste modellbilderna jag tagit, behöver lite motivation för all träning hehe.


Dagens outfit

Ska strax iväg och träna så slänger in ett inlägg nu. Idag har det varit en slappis dag, inte orkat platta håret eller sminka mig hehe, men här har ni dagens uoufit.

Blus - Provkollektion Rut m fl


Christine is in the house!

Nu är det helg! Kom precis hem och lovely Christine följde med mig hem, hehe hon smyckar Victoria :) Ikväll blir det nog dubbel träning som gäller i med att jag inte är 18, vilket suger...

Right now:




<3


Fredag

Godmorgon alla sötisar! Idag är det äntligen fredag och bara timmar kvar tills helg. Iaf idag så vet jag inte vad som händer riktig faktiskt, men det märker ni ;) Jag vill iaf säga GRATTIS till Louise och Vanessa som fyller 18 år idag!!! WOOOHOOO! :D <3

Louise!


Vanessa o jag med Magnus Carlsson!


Dubbel träning!

Först simma jag och direkt efter det träna jag vattenpolo. Simningen idag var riktigt tuff och fick andningssvårigeheter och det krampa i lungorna, usch! Fick inte ta i lika mycket för min tränare Pajen för att inte utmana ödet mer. Men jag simma riktigt bra fram tills dess. Efter simningen gick jag över till vattenpolon och öva på skott. Dö trött nu men ska äta lite och sen lägga mig :) Imon är det fredag och snart helg! Välbehövt :)

Någonting dampar så man kan inte ladda upp någon ny bild så det får bli en bild jag haft förut :P


EU - utbyten



Jas har varit på massa utbyten runt om i Europa, man Kazan utbytet är nog det jag saknar allra mest just nu! Saknar människorna och saknar Ryssland, saknar allt!


Dagens outfit

Jävla matte c! Asså provet gick nog inte så bra... det var skit svårt! :(
Iaf idag så orkade jag inte göra i ordning mig så jag hade inget smink och bas kläder på mig som ni ser nedanför. Nu ska jag strax åka och simma och träna vattenpolo efter. Det kommer ett inlägg medan jag tränar såklart ;)


New fresh lifestyle

Just nu är jag hos sjukgymnasten och tränar upp mina axlar, brukar vara där 2 ggr i vekan. Men jag har börjat tänka på sommaren och alla underbara kläder som tillkommer och bikini. Jag tänker börja ett nyttigt liv idag, för min egen skull. Det innebär inte att jag tänker svälta mig själv, utan bara att välja lite nyttigare alternativ. Godis är ju något som jag älskar hehe så det skär jag ner till en gång i veckan. Denna sommaren ska jag nå min dröm vikt och figur!

Wish me good luck!


Body Butter

Godmorgon bloggen! Hoppas alla har sovit bra :)
Idag börjar jag 11 så det är jätteskönt med lite sovmorgon. Igår kväll fick jag ett nytt Body Butter från The body shop av min mamma, och jag måste bara rekomedera det för den luktar himmelskt och konsistensen är helt underbar!



Blueberry it is, mums!


Medicin

Idag var jag och hämta ut min nya medicin. Just den som läkarn hade skrivit ut var slut för tillfället så jag fick en annan inhalator med samma dos. Imon ska jag testa den och byta ut min andra. Min gamla medcin är dubbelt så stark så vi får hoppas att det inte blir några problem med den reducerade dosen. Vid problem måste jag tillbaka till den starkare så jag håller tummarna för att den nya ska funka lika bra.


Vet att bilden är suddig men bättre än så gick inte på kvällstid.


Dagens outfit

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har tränat simning och pluggat matte c för har prov imon. Iaf så gick min mobil sönder igår så jag har en annan nu som har lite sämre kamera men de ska nog gå ändå ;) Detta hade jag på mig idag.

Linne - Monki

Jeans - Zara


Kundbesök

Nu är jag hemma från kundbesöket och det gick super bra! Rebecka följde med mig och det sluta att vi båda besällda skräddarsyda balklänningar som vi designat helt själva! :D ASSÅ JAG ÄR SÅ GLAD!!!! Oerhört lycklig! Den är precis vad jag vill ha, längtar ihjäl mig!


Big love! <3


Balklänning

Godmorgon bloggen! Om drygt 4 månader är det dags för studenbalen! :D Så idag ska jag på kundbesök hos ett företag för att kolla på klänningar. De har även skickat lite bilder på klänningar som skulle kunna passa mig. Mitt enda krav är att de har öppen rygg och är snygg. Men som sagt det är bara ett kundbesök så får vi se ifall det faller mig i smaken.



Vad tycker ni? Vilken färg skulle passa mig? Hot or not?


Argentina!

Hehe måste bara nämna att jag är smått glad att Argentina vann över Sverige i handbolls VM idag! För er som inte vet kommer jag ifrån Peru och Argentina :)
MEN vi är svenska fans allihopa! :D Älskar ju Sverige <3

Viva Argentina!


Hvitfeldtska

Nu är jag hemma igen från öppet hus. Det var jättekul att vara med och prata och "sälja" sin skola. Gud vad underbara alla 95or är! Jag har pratat så mycket att jag är helt torr  munnen och har lite ont i halsen haha. Här har ni lite bilder :)

Rebecka! <3

Hvit for fight!


Öppet hus!

Idag är det öppet hus på Hvitfeldtska gymnasiet och jag ställer upp för skolan och hjälper till att locka dit nya elver. Det håller på mellan 18-20 så är du 95a, kom dit! ;) Efter det vet jag inte om det är värt att åka och träna vattenpolo, för träningen håller på till 21.15. Hmm ne asså jag vet inte,
vad tycker ni?


Hvitfeldtska muren är det bästa med skolan!



Yes or no?


Läkarbesök

Nu är jag hemma från läkarn, han sa att det är nu astma utredningen börjar och det enda han gjorde var att skriva ut en ny medicin till mig som jag ska ta innan varje träning för att motverka hemska astma anfall. Så snart ska jag till apoteket och hämta min nya medicin, men jag ska även använda min nuvarande vid behov.


Detta är min nuvarande medicin


Rosa <3

Man kan väl säga att rosa är e utav mina favorit färger, därför använder jag mycket rosa. Jag har tänkt tipsa om världens bästa läppstift, och det kommer ifrån Estée Lauder och färgen heter pink parfait. Det är jättefint på och vill man ha ett läppstift av bra kvalité som håller färgen så rekommederar jag att man testar det. Sen så ha jag målat naglarna idag så lägger upp en bild på det med, lacket kommer ifrån Isadora och färgen heter sunrise :)

Klantigt nog så spillde jag köttfärssås på min vita töja så jag har bytt kläder, här får ni en bild på det (har på mig nagellacket och läppstiftet på bilden)



Blus - Indiska
Jeans - Only   


Dagens outfit

Asså jag tror det knappt själv, jag har slutat för dagen för att alla 50 p kurser avslutas denna vecka och jag är färdig med allt så jag kan gotta mig med att vara hemma och ta det lugnt :) Idag fick jag mitt religions och filosofi betyg, fick VG i båda ämnena vilket jag är nöjd med eftersom jag inte har varit så aktiv i dessa ämnen haha. Här kommer dagens outfit!

Tröja- Bik bok

Klocka- Adidas

Leggins - H&M


Godmorgon!

Hej bloggen! Som sagt har jag väldigt mycket att göra idag och först är det ju skola så klart ;) Men kl.13.45 ska jag till läkaren för att reda ut min astma, jag är jätte nervös vet inte riktigt varför men så är det. Har alltid varit lite små rädd för tandläkare och läkare. Tror det som skrämer mig mest är hur det kommer att bli, vet att jag kommer få göra test i framtiden så de kan mäta hur allvarligt det är, men det är en så lång process och helst av allt hade jag ju gärna sluppit dessa astma attacker jag får ibland. Aja när jag kommer hem så berättar jag hur det gick med det.

Always look on the bright side of life!


After eight

Nu är jag hemma efter ett saftigt syra pass. Det var skit jobbigt idag men det gick helt okej, men omklädingsrummen, asså jag saknar ord. Det var typ 2 m för typ 30 simmare och ett skynke i mitten för att separera killar och tjejer men man såg igenom öppningarna. Det fanns 4 duschar för alla att dela på i plask bassängen, asså det var kaos! Här har ni lite bilder.

Bassängen var iaf fräsch :)

Där var duscharna och omklädningsrummen, sjukt litet.


Imorgon är de en lång dag, lång skoldag och sen ska jag stå för Hvitfeldtska på öppet hus. Men det kommer tidsinställda inlägg :) Imon ska jag göra en annan sak som går in på skolschemat som jag tycker är lite läskigt men stay tuned så kommer det upp imon bitti. Nu ska jag sova!

Godnatt alla sötisar!


Simträning in a bit

Nu är det snart dags att åka och träna simning i Askims simhall som återigen är öppet, fast med provicoriska (stavning?) omklädningsrum. Det betyder i stort sätt att tjejer och killar typ delar omklädningsrum och duschar vad jag har hört, men vi får väl se. Ska försöka ta lite bilder så får ni se själva sen :) När jag kommer hem ska jag skriva in mig till högskoleprovet så att jag inte missar det för snart är sista anmälningsdagen här. Självklart kommer ett inlägg med bilder på simhallens renovering lite senare och så kommer jag berätta en liten läskig grej jag ska göra imon hehe.

Sommar är verkligen den bästa årstiden!

TTYL! <3


Elin Kling for H&M

De 3/2 kl.10.00 öppnas dörrarna till 10 utav H&M butikerna i Sverige med Elin Klings nya vår kollektion. I Göteborg är det Nordstan eller Kompassen som gäller för att få tag i hennes plagg. Kollektionen kommer inte säljas online så det är först till kvarn som gäller och jag kommer defenetivt se till att få tag i en klänning jag har kollat in. Kollektionen är grymt fin och genomtänkt, det är som hon säger, less is more.




Där har vi den, aprikosfärgad med kedjor i ryggen, älskar öppen rygg!


Dagens outfit

Gud vilken tur jag har! Jag hade räknat med att slut vid två tiden idag, men eftersom typ alla lektioner är inställda idag hade jag bara en lektion och är nu hemma :D Fast det betyder ju att jag måste plugga hemma istället, får väl se hur det går...

Detta har jag på mig idag:




Bolero - Lipsy London
 Linne - Gina Tricot      
 Leggins - H&M             



           Puss! 


Tidsinställt

Godmorgon alla härliga boggläsare!

Just nu befinner jag mig i skolan och har affärskommunikation... Tänkte berätta att jag har simmat väldigt mycket och hårt back in the days och det har orsakat en axel skada i vänster axel, så klockan åtta imorse befann jag mig på Sport Rehab och träna upp mina axlar med min sjukgymnast. Jag kommer alltid vara över rörlig i mina axlar men målet är att jag inte ska ha ont när jag tränar, vilket jag får typ jämnt now a days. Det är många som tycker att jag ska sluta simma, och tro mig det har jag tänkt på minst 1000 gånger men jag vill bara säga att det är otroligt svårt. Jag har simmat så länge jag kan minnas, asså det är ju samma sak som att säga sluta lyssna på musik, det går inte, it's my addiction :O Simning är inte bara en sport utan också en livsstil. Med det sagt så känner jag att det är lagom att lägga upp lite bilder så kanske ni förstår vad jag menar.














<3!


3 saker ni inte visste om mig

Eftersom jag är en ny bloggare och vissa av er inte känner mig så väl så tänkte jag säga 3 saker ni kanske inte vet om mig.

1. Jag har världens finaste, sötaste och bästaste lillasyster som heter Victoria och år 1 år gammal





2. Jag tar studenten nu till sommaren!


(Så har jag designat min studentmössa)


3. Jag har sedan jag var liten älskat alla stora schlager stjärnor och varit helt beroende av melodivfestivalen hehe. I sommras så jobba jag på Göteborgs kulturkalas och hade turen att få träffa alla artister som sjöng på Götaplatsen och så fick jag träffa bla Sanna Nielsen<3


TV stjärnor.... not!

Jo, igår kväll lova jag ju att lägga upp ett videoklipp och jag håller så klart det jag lovat. Det är som så här att jag är med i ett projekt som heter From The Street och som är en musikal som har premiär i maj antagligen på Göteborgs Operan. För detta krävs naturligtvis mycket träning och varje gång vi tränar blir vi följda av TV Väst. Första träningen var för exakt en vecka sen och då har man gjort ett TV inslag och jag har tänkt lägga upp länken till klippet så kan ni se det själva :) Fråga mig inte vad jag gör i vissa scener för jag vet verkligen inte haha :P

http://tvväst.se/teen-dream-coacha-unga-from-the-street/


 
From The Street dansläger på höstlovet!

Hemma igen!

Hejsan bloggen!

Idag har jag då först tränat vattenpolo och sen drog vi till donken för att recover ;) Det är ju så himla tråkigt väder ute så vi kände oss lite sugna på värme och gärna lite fräsch brun färg så vi åkte och sola, vilket var jätteskönt. Jag och Hanna är ju då träningsfreak så vi åkte och tog en dancehall klass på twisted feet bara för att dancehall är typ det bästa som finns. Här kommer lite bilder under dagen!

 så underbart skönt att duscha efter träning!


 Blev en lilla menyn, precis lagom tycker jag ;)

 Aah efter att ha solat utan ögonskydd är mina ögon typ helt förstörda hehe men det är mer värt än att gå omkring som en panda sen haha


Morgondagen

Imorgon kommer det vara lite dålig uppdatering eftersom jag på morgonen ska träna vattenpolo och sedan sola tillsammans med Hanna och Cimia. Därefter åker jag och Hana till Twisted Feet dance academy för att dansa lite på prov klasserna. Är de något som intresserar er så kolla in deras hemsida www.twistedfeetda.com. När jag kommer hem kommer bilder och ett vidoeklipp upp!




TTYL! <3


Vill ha sommar!


Hej bloggen!

Idag bestämde jag mig för att skaffa en egen blogg, jag älskar att läsa andras bloggar men fasen vad kul att ha en egen! Jag är 17 år och bor i Göteborg, jag är en riktig sportälskare. Jag tränar simning, dans och vattenpolo och trivs väldigt bra med det. I bloggen kommer jag berätta om mitt liv som involverar skola, träning och min fritid som jag ägnar åt mina vänner och shopping. Kommer väl ta tid innan jag lär mig hur allt funkar men det ska bli riktigt roligt.

Puss på er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0