Goddagens

Hej!! Förlåt för att jag lagt bloggen lite åt sidan men jag var så trött igår hehe. Iaf så dansa jag Dancehall igår för Sahar och det var så skönt att få dansa igen! Underbart :D Efter det åkte jag hem och gjorde i ordning mig på nytt för att gå på bio, vi såg jag saknar dig och den var jätte hemsk, lite seg på vissa ställen men hela salongen typ satt och grät. Kom hem strax innan halv tolv därav dålig uppdatering ;) Idag ska jag packa och baka och träna :) Typ sån här seigs dag man måste ha ibland. Nu är det bara två dagar fram tills flytten. Men här kommer iaf bilder på vad jag hade på mig igår kväll.

Ryggen på toppen, älskar den toppen! Den kommer ifrån Fiorucci och är köpt i Peru.


Dagens outfit

Så här ser jag ut idag, ska dansa i andra kläder så klart ;) Ursäkta röran bakom men jag håller ju faktiskt på att flytta... haha


Fix pix

Hejsan!
Nu håller jag på att fixa mig, ska till banken med mamma sen ska vi äta lunch, sen tänkte jag dra och dansa på lite provklasser på Twisted Feet :D Min dansskola sedan 2 år sen :) Sen ska jag träffa en gammal klasskompis och vi ska på bio. Iaf, snart får ni dagens outfit ;) Pussisar!

Victoria busar och har sig i mitt rum hehe


Simning

Usch vad jobbigt det var idag! Säkerligen för att det är uppstart, men jag säger som Maja, nu vet jag hur det känns att vara med i Biggest Loser.... Nu ska jag sova så jag önskar er en godnatt :) Förlåt för alla tråkiga inlägg idag ska bättra mig tills imon, puss på er!


IKEA

Gud vad saker vi köpt! Besöket har gått på 2000 kr  och jag är skit nöjd! Nu ser jag verkligen fram emot att flytta och packa upp allt :D Nu ska jag vila lite innan träningen hade jag tänkt. Men bilder får ni när allt är färdigt och monterat på lördag kväll eller söndag förmiddag. Sneak pick kommer upp senare ;)


På väg ut!

Godmorgon!

Nu ska jag iväg till IKEA och handla det sista jag behöver inför flytten. Ikväll börjar simträningen också så det ska jag vara med på, dem sista träningarna för Göteborg sim.

Talk to you later ;)

 


Proppmätt

Hello darlings!
Min lilla sjukling har precis kört hem mig och vi har haft en väldigt mysig eftermiddag ihop. Under middagen så satt vi och prata med hennes familj och det var så trevligt, verkligen älskar hennes föräldrar! Jag har fått så mycket mat och gott att jag spricker haha. Men tänkte lägga upp lite bilder på dagens lilla utflykt ;)







Jag hann inte rulla chokladbollarna så vi gjorde det på plats haha


Gardtman palace

Just nu chillaxar Bebban och jag i hennes rum. Vi åkte till Kåsjön i Partille men det blev inget bad utan vi åt bara chokladbollar haha. Nu är planen att Bebban ska kurera sig och jag ska göra henne sällskap :)







hehe fina flickor

Playa

Nu är jag tillbaks från simträningen, träna ju själv så det blev bara 3300 m men bättre än inget. Nu ska jag iväg till "la playa" med Elin och Rebecka :D Men först tänkte jag fixa chokladbollar så ska gå till affären och köpa havregryn nu :) Vi hörs lite senare pussar!

Elin!



Bebban!


Trötter

Godmorgon bloggen eller ska man kanske säga goddag ;) Imorse så fick jag en akut tid hos tandläkaren kl.08.30, asså gick ju upp halv åtta på morgonen och det kändes för jävligt måste jag medge. När jag kom hem så gick jag och la mig direkt och har precis vaknat igen. Nu tänkte jag gå iväg till badet och simträna lite. Idag vet jag inte riktigt vad som händer eftersom det är tänkt att jag ska träffa Elin och Rebecka men vet inte hur det blir med det. Vi hörs senare när jag är hemma iaf :) Kramis!

Valhallabadet under Ullberg, can you find me ;)


Sense

Godkväll alla fina läsare! Har just kommit hem från våran vistelse på Sense. Det var som sagt Astrid, Rebecka och jag som fikade. Det är så skönt att Rebecka är BÄST och har körkort och alltid är så himla snäll och plockar upp oss och sen lämnar oss hemma, verkligen det ska du ha cred för!<3 Haha det första Rebecka gjorde när vi skulle parkera bilen på storans parkering var att kliva i hästbajs! HAHAHA gud vad vi skratta åt hennes reaktion xD Iaf, vi hade väldigt trevligt men eftersom hela Göteborg stängde kl.23 så kunde vi inte stanna längre och hoppa in i bilen för att leta efter en öppen 7-eleven. Kan ju passa på att nämna att den vid Grönsakstorget stänger kl.23 så åk inte dit om ni är sugna på gott mitt på kvällen utan åk till Vasa för där är det öppet ;) Nog pratat för ikväll, vi hörs imon!

Bebban kör sin partybil!



Hennes pappas coola Ralph med ph keps, vi bråkar alltid om vem som ska få äran att ha på sig den :D


Kvällsfika med underbaringar!<3

img_2320 (MMS)

Kvällsfika med underbaringar!<3


Övningskörning

Hej bloggen! Just kommit hem från att ha övningskört i typ 3 timmar :) Innan dess så va jag på avenyn och kolla på karnevalen och Göta Lejon som tågade där. Efter det satte jag mig i bilen och körde helt enkelt. Körde både automat och manuell bil, måste faktiskt säga att jag gillar automat bäst för då blir det mindre att tänka på och innan var det jag som sa att det är för messar haha. Nu ska jag ut på kvällsfika med mina vänner :) Vi hörs senare! Puss & Kram<3


Hvitfeldtskas studentbal

Här kommer ett inlägg som handlar om min studentbal som var en utav de bästa kvällarna/nätterna hitills! Våran studentbal hölls på Valand fetvåning, Göteborgs aveny mellan 19:30-03:00. Först så samlades vi på Götaplatsen klockan sju för att ta bilder med våra vänner och våra familjer och sen tågade vi ner bakom Göta Lejon till Valand.

Jag började med att gå upp kl.8 på morgonen den dagen! Duschade och sen åkte vi till frisören. Satt hos frisören i 2 timmar och sen så traska vi vidare till Victorias farmor och hämta Victoria. När jag kom hem fixade jag manikyr och målade mina tånaglar. Sen kom Rebecca E och hjälpte mig med sminket som tog ca 2 timmar av någon anledning haha. När allt det var färdigt tog jag på mig min klänning, satte mig i bilen och åkte till Rebecka G för förfest/fotografering.

Nog om min historia nu får ni se det i bilder!

 

Christine och jag hemma hos Becka

Tjejgänget i Beckas trädgård

Victoria ville va med...





Jag och Alexandra i vinden



Min frisyr






La familia

The fantastic 6!



Götaplatsen





Ryggen på min klänning



Valand festvåning






Middagen















Fääääääzt!


Godmorning sunshines

Godmorgon bloggen! :)

Hur mår ni? Själv så är jag väldigt trött men men ;) Idag är det tänkt att jag ska spendera dagen med min familj, ska ut och leka med min lillasyster och sen ska vi gå på kulturkalaset som hålls i Göteborg nu. Senare kanske det blir bio med mamsen. Anyway så tänkte jag göra ett inlägg om studentbalen idag så stay tuned ;) Pussen!

Sunnyway is back on track! 


Confused

HEJ BLOGGEN!
Gud vad längesen jag skrev sist... Men nu har jag nya krafter och känner att jag behöver skriva av mig. Snabb sammanfattning om vart jag står nu, jag har tagit studenten, jag har varit i Peru i 2 månader, jag har kommit in på Karlstads universitet (handelshögskola) ekonomprogram och jag flyttar om en vecka. Tiden flyger bara iväg och jag har just kommit hem från en tjejmiddag hemma hos Hilda. Jag har sååååå mycket i huvudet just nu så jag känner att jag vill gömma mig, det här med att flytta hemifrån kräver mycket tankeverksamhet för att planera allt in i minsta detalj. Samtidigt vill jag ha tid för mina vänner och min familj och just nu känns det som jag inte räcker till. Måste övningsköra så mycket jag kan så jag kan ta mitt körkort innan året är slut och eftersom jag flyttar långt bort kommer chanserna att få köra inte vara lika många som förr. Om 9 dagar börjar jag skolan och fyller 18 år. Att fylla 18 är inte bara jätteskönt utan det tillkommer massa skyldigheter. Åååå vad jag inte orkar vara stor just nu, vill bara vara liten och inte behöva tänka på att jag måste betala hyra nästa vecka liksom.... Men nu ska jag va tyst och lägga upp massa bilder på tiden som gått så ni får se själva.

Ullbergstrofén 2011

Liseberg med simtjejer



Simning



Studentbal 2011



Kommer ett eget inlägg om studentbalen!



Klänningen iaf ;) (Ignorera mitt ansikte!!)



Studenten 2011!!! :D



Det kommer ett eget inlägg om min student :)



Studentfesten på trädgårn!

En kort sammanfattning men en början på något nytt.

Nu ska jag sova, gonatt bloggen<3

 


RSS 2.0